Jennifer Lopez utan smink - skönhetshemligheterna

Vacker Latinamerikansk Jennifer Lopez utan problem kan förekomma offentligt utan smink. Vid 46, skådespelerskan har en vacker figur och ser ganska ung ut. Hon är glad att dela med fansen hennes naturliga skönhet, och är inte rädd att paparazzi kommer att ta henne överraskad.

Jennifer Lopez utan smink

På internet visas periodvis bilder av den latinamerikanska skönheten, där hon promenerar genom staden, deltar i en sportevenemang eller handlar med sina barn. Och titta på dessa bilder, där Jennifer Lopez utan smink, kan du säkert säga att tjejen har mycket vackra skulpterade kindben, slät hud i ansiktet, uttrycksfulla ögon och förföriska läppar. Och allt detta är inte make-up artistens ansträngningar, men vad sångaren har tilldelats av naturen. Självklart får arbeten, turer och konserter känna sig (blekt ansikte, trötta ögon och påsar under dem), men efter en bra vila och en resa till kosmetologen får huden igen en hälsosam glans. Dessutom föredrar skådespelerskan olika förfaranden som tar hand om personen och hjälper honom att slappna av och kategoriskt mot injektioner av Botox eller andra onaturliga ingrepp.

Skönhetshemligheter av Jennifer Lopez

Skönhet är självklart ett stort arbete på dig själv. Och Jennifer Lopez, som många stjärnskönheter, gör en stor insats för att se perfekt ut. Sångaren har hennes hemligheter, som hjälper henne att hålla sig i form. Och givetvis delar hon med glädje dem med sina fans:

  1. Huvudhemligheten i ansiktets vackra, unga och strålande ansikte är att figureheadet inte solar. Om du förväntar dig en resa till stranden använder hon alltid skyddsmedel.
  2. Vila och kvalitet sömn är också avgörande. Det är han som hjälper sångaren att återhämta sig efter flyg och konserter.
  3. Hälsosam och korrekt näring är grunden till sin skönhet, för att latinos tenderar att växa stout. Och Jay Law måste göra en stor insats för att få den perfekta siffran.
  4. Sport blev en integrerad del av stjärnan och utan dem representerar det inte sitt liv. Dans och olika styrketräning ger ett fantastiskt resultat.
  5. Och slutligen tror Jennifer Lopez att för mycket smink kan göra att även den yngsta tjejen blir gammal. Därför har hon i sin kosmetiska väska ett minimum av medel som gör för sina personliga kosmetologer.
Läs också

Senast blev stjärnan 46 år gammal och de möttes med värdighet. Hennes uthållighet och längtan efter excellens är ett exempel för många, och karisma och skönhet är en tacksamhet för hennes ansträngningar och flitighet.