Jennifer Garner berättade för varför hon inte träffar någon efter pausen med Ben Affleck

45-årige amerikanska skådespelerskan Jennifer Garner, som lätt kan hittas i tejpen "Miracles from Heaven" och "From 16 to 30", skilde sig med sin manskådespelare Ben Affleck för 2 år sedan. Och om Ben länge varit i en relation med Lindsay Shukus, kan Jennifer inte skryta med nya romaner. Varför hon händer det hon sa i sin senaste intervju.

Jennifer Garner, november 2017

Prata med journalistens underhållning ikväll

Trots att Garner anses vara en mycket attraktiv person, har hennes hjärta inte erövrats av någon än. Hon berättade om det i sin intervju till utgåvan av Entertainment Tonight:

"Av någon anledning, alla jag mycket ångrar. Det verkar för mina vänner att de bara måste hitta mig en man med vilken jag ska gå på en date. Tro mig, jag behöver inte det nu. Det är svårt för mig att förklara varför jag behandlar sådana nya bekanta. Å ena sidan vill jag verkligen vara med någon, och å andra sidan - jag kan inte bestämma mig om ett nytt förhållande. Kanske är skulden för alla att jag var väldigt svår att överleva klyftan med Affleck. Anledning, jag insåg att vi måste dela och mitt hjärta - jag ville inte ha det. Jag misstänker att såret inte har dragit fram hittills. Jag jobbar ständigt på detta, men hittills kan jag inte göra någonting åt mig själv. "
Jennifer Garner och Ben Affleck

Recall Garner och Affleck gifte sig i det avlägsna 2005-året och var tillsammans i 10 år. Det var sant att det var ganska svårt att kalla sin fackliga lycka. Ben heter alltid i pressen, men inte som en framgångsrik skådespelare, men som en person som ständigt förändrar Jennifer. Dessutom drabbades Affleck av alkoholism och depression i många år, vars konsekvenser hade en negativ inverkan inte bara på Garner utan även på deras 3 barn: Violet, nu 11, Serafina, 8 och Samuel, född för 5 år sedan.

Ben Affleck och Jennifer Garner har varit gifta i 10 år
Jennifer Garner och Ben Affleck med barn
Läs också

Lindsay tog Ben från familjen

I början av det här året började Affleck att framträda offentligt med en lång blond som heter Lindsey Shukus. Som det visade sig senare berodde hon på att Ben lämnade familjen. Det är sant att versionerna av kärlekshistorien, som beskrivs i olika tidningar, är något annorlunda. Enligt en version började Ben att ändra Jennifer med Lindsey tillbaka 2013. Då blev Garner medveten om äktenskapsförhållandet och hon krävde att den bortbrutna kvinnan upphörde hennes relation med Affleck, men hon ignorerade Jennifers begäran. Enligt en annan version började Ben och Lindsey att träffas 2015, när de redan var gift med de berömda skådespelarna, var allt väldigt dåligt. Nu vet journalister att Shukus flyttade till Afflecks hus, som ligger i Los Angeles.

Ben Affleck och Lindsay Sukus