Kanye West skriver en filosofisk bok som kallar Kim Kardashian Marie Antoinette

Livet hos den 40-årige rapparen, formgivaren och affärsman Kanye West är i full gång. Idag blev det känt att kändisen bestämde sig för att skriva en bok som skulle ägnas åt filosofin. Som väst sade i en intervju har han sin egen åsikt om denna allvarliga medvetenhet som inte sammanfaller med majoritetssynpunkten.

Kanye West

Kanye har sin egen inställning till fotografering

Den 40-åriga kändisen började sin intervju genom att ge hennes definition av filosofi. Detta är vad West sade om detta:

"Jag tror inte att min bok kommer att ägnas åt filosofi, eftersom det är allmänt trott i det moderna samhället. Det blir mer ett begrepp i detta avseende. Och nu vill jag säga några ord om bilden, som jag kommer att överväga ur min syn på filosofins begrepp. Jag tror att den moderna världen är för fixad i det förflutna. Jag tycker att det är nödvändigt att leva nutiden och framtiden utan att titta tillbaka. Jag gillar verkligen att titta på människor som är passionerade för fotografering. Dessa specialister kan dra en person ur nuet och överföra dem till framtiden eller förflutna. Enligt min mening har fotografi för mänsklighetens historia mycket mer betydelse än folket själva. Den kan användas för att samla information och lagra den i arkiv. Vilken som helst av bilderna överträffar var och en av oss. "
Läs också

För väst är hans fru modern Marie Antoinette

Därefter bestämde Kanye för att berätta hur hans förflutna påverkat hans designskapelser. Detta är vad West sade om detta:

"Som jag sa, försöker många människor att leva i det förflutna. I modebranschen manifesterar sig detta fenomen mycket ofta. Jag känner till en hel del berömda designers som återvänder för ett halvt sekel sedan för att se några intressanta idéer på modemodellerna från den tiden. När jag började samarbeta med modedesignern David Kasavant och skapa sportkläder uppmärksammades stilen på 20-talets och 40-talets förra sekel. Vi studerade noggrant byxorna för att springa dessa tider och slutsatsen att vi inte kommer att lita på dem, men vi kommer att göra något annat. Som ett resultat blev samlingen blivit fantastisk, en som inte liknade andra designers skapelser. Härav drog jag slutsatsen att man inte alltid kan förlita sig på det förflutna. Du kan inte se tillbaka. Jag är säker på att något vi gör nu kommer att vara användbart för mänskligheten i 500 och kanske 1000 år. Min fru Kim, till exempel, är Maria Antoinette för mig, bara i den moderna inkarnationen. "
Kanye West och Kim Kardashian

Förresten är det ingen hemlighet att väst allvarligt bestämde sig för att reflektera över filosofi och konst. På en gång var Kanye en student vid American Academy of Arts, där han var engagerad i teckning. Därefter började han studera vid State University i Chicago, och senare var en docent vid Oxford och andra institutioner för högre utbildning.

Kanye föreläser på många universitet