Hustru vill inte ha sin man - skäl

Hur många familjer faller nu ifrån varandra. Människor blir skilda, även i flera år tillsammans. Och allt för att blekna passion, det finns ingen ömhet och kärlek, det finns ingen ömsesidig förståelse och kärlekspass. Det är inte svårt att avbryta relationer och skilsmässa när problem uppstår. Där det är svårare att rädda familjen, lösa dessa problem och återuppliva elden av kärlek och passion, som släcks. En av de trevliga komponenterna i äktenskapet är hans intima sida. En spousal plikt är en familjeplikt, som är en manifestation av kärlek mellan två personer. Frånvaron av sexuell intimitet mellan makarna leder dem i avstånd från varandra. Över tiden påverkar detta ömsesidig förståelse, vilket leder till skvaller, skandaler och slutligen att skilja sig . Självklart händer det också att manar berövar sina fruar av intim uppmärksamhet. Men ofta har inte paret sex för att konungen inte vill ha en man och kan ses av sådana tecken som trötthet, ursäkter "huvudvärk" eller "vill sova". Därför kvarstår frågan om varför hustru inte vill ha sex med sin man bland män som inte får vad de vill ha från sin make.

Varför vill inte fruen ha intimitet med sin man?

Anledningarna till att en fru inte vill ha en man kan vara mycket och de är alla individuella. En kvinnas behov av fysisk intimitet kan uppstå på grund av utmattning och brist på sömn. När hon kommer hem efter en hård dags arbete och istället för vila fortfarande ligger vid spisen och sjunker, vill du gå och lägga dig så snart som möjligt för att slappna av. I det här fallet är det nödvändigt att be mannen att också hjälpa till med hushållssysslor så att båda parter har styrka och längtan efter en intim del av relationen.

Ibland vill en fru inte sova med sin man, och av den anledningen att han förolämpade henne gjorde något fel eller inte. Det kan vara som ett allvarligt gräl och banalt - tog inte ut soporna eller uppfyllde inte någon annan begäran. Således börjar hon hämnas på sin make i straff och vägrar att ha sex. Men för att bevara harmoni i familjen är det inte nödvändigt att förväxla intima relationer med vissa inhemska problem. Eftersom bristen på kön inte kommer att lösa dem, men bara förvärra allt. Psykologer tror att även efter skvaller och skandaler borde ett gift par sova tillsammans. Sova på olika sängar är således det första som avstånd från partners från varandra och svalar sin kärlek.

Det händer ofta att mannen helt enkelt inte uppfyller sin make i sängen. Experter argumenterar för att många kvinnor som vill gå till några experiment i sex inte pratar om sina egna önskemål till sin partner. Snart vägrar de honom fullständigt, visar sin ovillighet och hemlig motståndare att han på något sätt magiskt misslyckats med att erbjuda sig själv. Sådana åtgärder i slutändan leder emellertid inte till något bra.

För båda parter att njuta av intima relationer behöver du bara prata och dela deras önskningar och preferenser. Dessutom behöver du lära dig din egen kropp och lära känna din partner. Då kommer det att bli harmoni inte bara i sängen, men i allt annat.

Sexologer tror att om det inte finns några allvarliga hälsoproblem och medicinska kontraindikationer, då borde ett gift par inte beröva sig av nöjet från den intima sidan av sitt äktenskap. Därför är det nödvändigt att introducera mångfald i sexlivet och inte vara rädd för att experimentera. Sammankomst mellan makarna är trots allt en viktig del av familjeunionen, som uttrycker värme, kärlek och kärlek till varandra.