Hur vill du leva?

Tankar om självmord besöks då och då av många, när livet inte rättfärdigar förväntningarna, sakerna går fel, ingenting gläder sig och det verkar som om det aldrig kommer att bli en glans. Förtvivla inte och ge dig själv en andra chans. Om hur man vill leva - läs nedan.

Hur vill du leva om du inte vill leva?

Steg ett. Först och främst måste du sluta känna sig ledsen för dig själv. Ingen lovade att barnet kommer att lyda allt, men mannen ska bäras. Alla i detta liv har sin egen väg och sin egen väg och det är mycket lättare att flytta skulden för sina misstag på andra än att ta ansvar för sitt liv på sig själv.

Steg två. I andra omgången bör försök göras för att göra någonting. Ja, jag vill inte, men du har råd att göra exakt vad du vill ha. Säg inte för dig själv: "Jag måste", men gör ett val, för att välja en person känner sig fri och en fri person kommer aldrig att förlora sin smak för livet.

Steg tre. Låt andra människor vara sig själva och inte förvänta sig mycket av dem, men samtidigt minska anspråk på sig själva. Att stanna inom offerets ramar är enkelt, men de som vill veta hur man vill leva och glädja kan förändra sina negativa tankar mot positiva. Många säger att detta är omöjligt. Men det är inte värt att slåss mot negativa tankar. Inse att de är, du behöver bara berätta för dig själv att det är dags att skapa ett annat sätt att tänka och försöka äntligen bli lycklig. Det är inte ett misstag att han inte gör någonting. Första gången blir svårt, men utan denna smärtsamma erfarenhet och kommer inte att kunna bli en annan person, älska dig själv för vem du är.

De som är intresserade av att hjälpa sig själva vill leva igen, det är nödvändigt att komma ihåg att när en dörr stängs öppnar en annan. I stället för den svarta remsan kommer nödvändigtvis vit, du måste bara tro det. Tro att du är värdig allt gott som är i livet och är redo att ta ett steg mot. Det är nödvändigt att släppa undan alla dina begränsningar och rädslor och inte skylla dig själv för misslyckande. Ju mer erfarenhet kommer att vara att driva kärlek för sig själv, desto mer glädjande liv kommer att vara i alla stadier.