Slapones Lacoste

Inledningsvis främjade företaget Lakost sig som en ledande tillverkare av kläder för tennis. Trots att varumärkets viktigaste kännetecken var en lätt stickad polotröja , fortsätter företaget att fokusera på andra saker i kizhual stil. Lacoste kvinnliga slip-ons var en sådan. Karaktäristiska drag hos märkesvaror från franska varumärket:

Kvinna slipknot Lacoste har en minimalistisk design och soliga färger. De vanligaste färgerna är mint, turkos, blå, vit, korall och röd. Det finns också modeller med ett klassiskt bandtryck.

Lacoste sifonskor

Märket erbjuder flera skolinjer, skapade speciellt för den vackra halvan av mänskligheten. Här kan du skilja:

  1. Laposts Lacoste Marice Lcr. Denna rad består av lakoniska modeller av klassiska färger (blå, vit, röd). Den kontrasterande räfflade sulan ger bra grepp med asfalt. Sådana slip-ons kommer att passa självförtroende människor.
  2. Lacoste Marice Abb. Denna linje innehåller skor av ljusa och mättade nyanser, vilket garanteras vara höjdpunkten i garderoben. Övervägande färger: blå, rosa, orange, mint, lila. Tofflor från linjen Marice Abb kommer att tycka om en romantisk tjej.
  3. Slipones Lacoste Sundaze. Den enda skillnaden mellan dessa skor är avsaknaden av ett dekorativt lapel i sokans område. Sneakersna är dekorerade med ett dekorativt emblem med inskriptionen "LCST" och en signatur "krokodil" på utsidan av skon.

Tofflor från Lacoste kan kombineras med sportkjolar, shorts, T-shirts och jeans.