Hur väljer man rätt snowboard?

Snowboard är en extrem men mycket vacker sport. Olika utrustning för skidåkning på snöiga sluttningar kräver mycket, men det viktigaste förvärvet är givetvis en snowboard. För att välja en snowboard korrekt måste du bestämma stilen och bestämma hur du vill åka .

Vilken snowboard ska jag välja för en nybörjare?

I snowboard finns det tre huvudtyper av ridning, under vilka nybörjare väljer sina snowboards. Fläktar av olika tricks och hopp och skridskoåkning i en snöig ramp väljer en freestyle-stil. För dem som vill kombinera ridning med ett berg med några extrema element, kommer en freeride-stil att göra. Att öva höghastighetsavkörning med branta varv väljer en stil av freak.

För de två första stilarna av snowboard tillverkar tillverkare mjukbrädor. I form kan freestylebrädan särskiljas vid lika avrundade ändar, medan freerideskalet har olika ändar - en längre än den andra. För fläktens fans produceras mer styva, smala och långa snowboards.

Hur man väljer storleken på en snowboard?

Vilken storlek snowboard att välja är en mycket vanlig fråga för nybörjare av snowboard. Svaret på det beror också på vilken ridning du har valt, och även på dina dimensioner - ju större idrottsmanen desto längre skulle styrelsen vara. För att välja storleken på en snowboard, använd följande algoritm:

Brädorna för freaken har sin egen tillväxt, men när man väljer det, bör man komma ihåg att nybörjaren borde föredra en längre styrelse, för att Den är stabilare och den avancerade snowboarder - kortare, eftersom det låter dig manövrera bättre.