Hur man tar fluoxetin för viktminskning?

Fluoxetin - ett läkemedel som är utformat för att behandla depression, tvångssyndrom och alkoholism. Men vissa kvinnor använder det inte som ett antidepressivt medel men för att gå ner i vikt. Om du verkligen kan gå ner i vikt genom att ta fluoxetin tabletter, ska vi försöka lista ut det nu.

Detta läkemedel har tre huvudmekanismer av inflytande på kroppen, på grund av vilket det finns en verklig möjlighet att gå ner i vikt:

  1. Det stimulerar nervös aktivitet, på grund av vilken människans humör stiger och vital energi framträder som kan riktas mot fysisk aktivitet.
  2. Minskar aptiten.
  3. Det finns en känsla av lugn och tillfredsställelse.

Baserat på allt ovan kan man dra slutsatsen att med hjälp av detta läkemedel kan du få vikten tillbaka till det normala.

Fluoxetin är emellertid ett läkemedel som har många kontraindikationer och ganska allvarliga biverkningar. Därför bör det tas strikt i enlighet med rekommendationerna.

Hur tar man fluoxetin för att gå ner i vikt?

Att prata om hur man tar fluoxetin för viktminskning är att det är värt att uppmärksamma det faktum att det är bäst att naturligtvis ta detta läkemedel under överinseende av en specialist. Men om det inte finns någon sådan möjlighet, så är det värt att hålla fast vid vissa regler.

Tips om hur man dricker fluoxetin för viktminskning, hjälper till att uppnå de önskade resultaten:

Du bör veta att mer än 60 mg per dag inte är värt att ta eftersom en stor dos kan orsaka negativa konsekvenser. Hur mycket tid att ta fluoxetin, bestämmer alla för sig själv. Kursen kan vara från tre till fem veckor. Efter tre månaders vila kan du börja behandlingen igen enligt ovanstående schema.

Om biverkningar efter att ha tagit läkemedlet finns, bör det stoppas omedelbart.