Hur lär man sig att klä sig snyggt?

Känslan av stil kan naturligtvis vara medfödd, men möjligheten att klä sig snyggt är helt möjligt för dig själv och träna. Många tror att det är möjligt att klä sig vackert och snyggt, som i modetidningar, bara om du köper kläder från kända designers. Men det här är inte helt sant, utan att veta hur man klä sig ordentligt, du kan se hemskt i designartiklar. Och några damer, som är bekanta med konsten att klä sig snyggt, ser elegant ut i kläder utan symboler på etiketten. Så hur kan det här läras, vad ska man göra för att klä sig snyggt? Här är några tips.

Hur lär man sig att klä sig snyggt och smakfullt?

  1. För att lära dig att börja snygging, måste du förstklädda. Därefter närmar vi oss en stor spegel i full längd och utvärderar vår figur. Och vi gör det ärligt, utan att belägga våra egna meriter och uppmärksamma brister. Sett, uppskattad, kom ihåg? Nåväl, du kan gå vidare till nästa objekt.
  2. Nu tycker vi att jag skulle vilja betona, och det tvärtom att gömma, och ungefär föreställa mig vilken typ av plan som ska vara din garderob. Till exempel har du en chic décolletage-linje, eller lång (som de säger, från öronen) smala ben eller en snäcka midja. Därför bör all denna rikedom betonas av kläder - blusar (utklipp) med utklipp, kläder med en monterad silhuett, raka (du kan minska) byxor och nödvändigtvis kjolar, kort och medellång längd.
  3. Har bestämt vad vi vill se i garderoben, titta igenom det och lämna bara de saker som hjälper till att klä sig snyggt och smakfullt, som planerat i föregående stycke. Från saker som inte överensstämmer med den nya bilden, bli oförmögna av, hur man bestämmer sig själv - tagit till en dumpning, ges till välgörenhet, utsliten, arbetar på dacha. Förresten måste du skjuta upp de saker som har upphört att sitta på dig idealiskt, eller de som du inte har använt i mer än ett år, eftersom du måste klä sig stilfullt både i modiga och välskötta kläder och i vad du har på dig snyggt och gott bekvämt. Och tro inte att vackra kläder inte kan vara bekväma, precis som de kan - vilket bara är en otrolig känsla av självförtroende, vilket ger smakfullt utvalda objekt.
  4. Efter det här förfarandet visar det sig självklart att garderoben är ganska tunn. Så vi måste fylla på det, och därför lär vi oss att välja rätt saker att klä sig snyggt. Ta inte upp saker som liknar dem som kastades bort - håll din nya bild i åtanke och leta efter de saker som du tycker bäst understryker dina bästa sidor. Innan du handlar, titta på modetrenderna i denna säsong, färger. Se vad som är bra för dig, ja, efter och i butiker du kan. Förresten är det bättre att inte gå, men ta med honom någon som behandlar dig bra och verkligen inte ljuger om hur du ser på den här eller den där saken. Först och främst är det värt att köpa vad som måste finnas i din garderob - klassiska byxor, en strikt vitblus, en kjol som passar dig, etc. Om allt detta redan är tillgängligt börjar vi välja de återstående sakerna, med särskild uppmärksamhet på att de kan kombineras. Det är bra, om du köpte en blus du kan bära med kjol och jeans. Och naturligtvis, glöm inte tillbehören - några ljusa, ordentligt placerade accenter gör din bild komplett och verkligen elegant.
  5. Efter att ha genomfört ett sådant slag i butikerna, uppdaterar garderoben och äntligen ser till vilka former av kjolar, byxor, blusor som passar dig, sluta inte där. Se modetidningar, modeshower, var uppmärksam på hur människor klär på gatorna - notera vad du vill och vad du vill ändra. Allt detta kommer att hjälpa till att utveckla din smak, och från dina läppar kommer inte längre att höras stöta "lär mig att klä sig snyggt."