Bras för tjejer

Ungdomsflickor anser entusiastiskt modeglans, försöker mentalt på vackra bröst och trosor, men de kan inte alltid ansöka om köp till sina föräldrar. Detta orsakas av pinsamhet, eftersom kroppen genomgår förändringar, förvärvar feminin konturer. När du märker vad hennes dotter är intresserad av, bör du inte mocka eller försäkra henne om att flickor i denna ålder inte behöver bras, eftersom en slarvig fras kan användas för att skapa komplex i ett barn. I ungdomsåren är moderns huvuduppgift att skapa vänliga och tillförlitliga relationer med sin dotter. Tillsammans med att ha valt och köpt den första bh för flickan, kan denna anslutning stärkas. Och låt i verkligheten "det" är ännu inte vad att bära en bh, gå för att träffa en tonårsflicka står fortfarande.

Välja första Bra

För en ung kvinna är köp av underkläder ett steg i vuxna livet, så det här problemet måste tas på allvar. De minsta brasarna för flickor med hårda koppar är utformade för en bröstkorg som är lika med 65 centimeter. Vanligtvis motsvarar sådana dimensioner en ålder av tolv eller tretton. Om man, med uppmätta bras av storlek 0, och det inte var möjligt för tjejer att välja en lämplig variant, är det nödvändigt att vara uppmärksam på modeller utan koppar, gjorda av naturtyger. Det är bra om tonårsbror för flickor blir sömlösa.

I händelse av att även den minsta behåen för en tjej var för stor, borde du inte bli upprörd. Idag erbjuder underkläder tillverkare tonåringar vackra modeller av mjuka elastiska t-shirts och toppar med små koppar i volym. En sådan bh för en tonårsflicka är det bästa alternativet, eftersom kopparna sys i toppen bidrar till den anatomiskt korrekta bildningen av bröstkörtlarna. Dessutom är toppar sakna smala band och pressband, så under hela dagen i skolan eller för en promenad kommer flickan inte att uppleva obehag.

Vid en ålder av fjorton hos de flesta tonåringar är bröstet redan fullt format, så att toppar kan bytas ut med riktiga bras. Men det är bättre att stoppa valet på modeller där det inte finns några ben. Brösten är ännu inte så stora att de behöver stöd, och trycket på benen på lymfkörtlarna till tjejen är värdelöst. Mjuka koppar som ligger nära varandra kan orsaka mikrotraumor i formningsbröstet, så att köpa en bh utan montering är utesluten.

Det är ingen hemlighet att för tonårsflickor är bröststorlek av stor betydelse. De är väl medvetna om förekomsten av bras med effekten av push-up . Självklart kan du köpa den här modellen, men du kan inte bära den hela dagen. En sådan bh har en negativ effekt på bildandet av bröstkörtlar.

Till min mamma för en anteckning

Genom att köpa de vackraste och säkraste brasna för tonårsflickor kan du inte spara på deras kvalitet. Kvinnor är perfekt orienterade i det dimensionella nätet av favoritmärken som producerar underkläder, så att köpa en bh på Internet är en utmärkt lösning. När det gäller ungdomar är det alltid nödvändigt att montera kläder i butikerna. Naturmaterial, rätt storlek, frånvaro av onödig inredning - de viktigaste kriterierna för att välja en bh för tonåringar. Och självklart bör du ta hänsyn till tjejens önskemål, på grund av självförtroende och självkänsla.