Honungspenskaka i hemmet - recept

Vi erbjuder enkla recept för läcker honungspekskaka hemma. Deras förberedelse tar inte mycket tid, och uppsättningen produkter behöver den minsta möjliga.

Hembakat honungs pepparkaka i en multivark

ingredienser:

beredning

Ägget är slagen med socker tills fluffigt. Tillsätt vegetabilisk olja, honung och blanda. Häll nu siktat mjöl och läsk och starta en mjuk deg.

Vi väljer en liten tesked av den beredda degen, med våta händer bildar vi runt pepparkakor och lägger dem i ett stöd för att ånga och retrera lite från varandra. Vi satte upp multivarken på "Steam cooking" och förbereda honungskakorna i trettio minuter. Glöm inte att hälla vatten i enheten.

När du är klar, ta bort pepparkakan från disken och kyla den. Du kan servera en läcker i ren form eller täcka toppen med socker eller chokladglasyr .

Det enklaste receptet på honungskakor

ingredienser:

beredning

För beredning av honungspenna behöver vi äggvitorer, så vi skiljer dem från äggulorna och bestämmer dem i en torr och ren djup behållare, bekväm för att piska. Vi behöver inte några annat, de kan användas för att förbereda en annan maträtt.

Vi slår proteinerna i en tjock och tät massa. Vi mäter den önskade mängden honung och även vispa det tills det lyser. Sedan kombinerar vi honung med proteiner och än en gång slår vi allt tillsammans. Lägg nu små mängder siktat mjöl och knåd degen. Det borde vara en homogen konsistens och inte innehålla olösta floury klumpar. Därefter sekvensen av fyllmedel. Du kan begränsa dig till kryddiga tillsatser, som vanilj eller kanel. Men vi rekommenderar att du lägger krossade nötter eller russin till degen. Sålunda visar pannkaka-kakorna sig vara mer originella och välsmakande.

Smörj nu oljan med små mögel och fyll dem med ett förberedt prov. Du kan också använda en stor form och baka en stor morot. Bestäm efterrätten i en förvärmd till 185 graders ugn och stå tills den är klar, vilken kontrolleras med en trästråle eller tandpetare. Tillagningstiden kan variera beroende på storleken på de använda formerna och funktionerna i ugnen.

Doftande pepparkakor kan smörjas med eventuell glasyr efter kylning.