Cocktails för barn

Cocktails för barn är det säkraste sättet att överraska unga gäster. När allt kommer omkring är en cocktail ett förråd av vitaminer, en semester av smak och en verklig känsla av lycka på en typisk dag. Non-alcoholic cocktails för barn bereds på basis av naturliga juice, sirap eller mjölk genom att blanda eller piska ingredienserna. Särskilt minnesvärda barns semestercocktails beredas med tillägg av färska bär eller glass och dekorerad med sugrör eller paraplyer. Festliga cocktails kan vara tematiskt inredda. Till exempel kan nyårs barns cocktails dekoreras med skivor kiwi eller citron, huggna i form av ett julgran eller en stjärna.

Förbereda en barns cocktail kommer att kunna någon förälder hemma, du behöver bara fylla på recept, fantasi och gott humör. Så, vi erbjuder dig de mest användbara och läckra recepten för barns cocktails.

Mjölkcocktails för barn

Användbarheten av mjölk för en växande kropp kan inte överskattas, eftersom den här produkten innehåller det nödvändiga kalciumet. På grund av milkshakes kan du inte bara ta mjölk, men också kefir, grädde. Och barnens cocktails med glass är nästan den mest favoritgraden för unga sötnoser.

För att förbereda en klassisk cocktail för barn med glass måste du ta 1 liter mjölk och 250 g gräddis. Ingredienserna slås i en mixer tills ett tjockt skum bildas. Cocktailen är kalori och näringsrik.

Cocktail "Curd"

Passar även för de minsta gourmorna.

ingredienser:

beredning

Höstost kombineras med jäst mjölk och vispa i en mixer i 30 sekunder. Lägg sedan till mjölk och sylt och vispa ytterligare 1-2 minuter.

Cocktail «Berry mirakel»

Du kan förbereda barnet från 1,5 år.

ingredienser:

beredning

Alla ingredienser ska sättas i en mixer och blandas med medelhastighet tills den är jämn.

Fruktkocktails för barn

Om du undrar hur man gör en fruktcocktail, lägg först av allt färsk frukt, yoghurt eller juice samt användbara tillsatser i form av linfrö, kli, havregryn och honung. En cocktail gjord av sådana ingredienser kommer att vara mycket mer användbar än juice och färsk frukt på grund av det höga innehållet av kostfiber. Ett glas smoothies (även kallad fruktcocktail) med hälsosamma kosttillskott lämpar sig som en hälsosam frukost.

Cocktail "Banansommar"

Du kan laga mat även på vintern och överföras till den soliga sommaren tillsammans med en ljus vitamindrink. Recept för 2 portioner.

ingredienser:

beredning

Blanda först bären i en pailletter och en halv banan, häll sedan i saften och yoghurt och vispa igen. Cocktailfärgen beror på de bär du har valt, och smaken kommer att vara unik under alla omständigheter.

Cocktail "Vitamin"

Visserligen ta ansvar för livskraft och gott humör.

ingredienser:

beredning

Fruktblanda med en sked honung, tillsätt sedan citronsaft och vatten och vispa i en mixer tills en homogen massa erhålls.

Proteinkocktails

Separat bör det sägas om proteincocktails för barn. Sådana cocktails, först och främst, fyller bristen på protein i kroppen, kan också vara användbart för barn med liten vikt för att öka den. Sammansättningen av klassiska proteincocktails innefattar nödvändigtvis ova vita vita ägg, men det är bättre att ersätta den med låg fetthaltost.

Cocktail "Snowball"

Den är beredd på några minuter, det är ett bra sätt att mata ett barn med en ostmassa som inte äter den i sin rena form.

ingredienser:

beredning

Blanda alla ingredienser i en mixer och cocktailen är klar!

Slutligen vill jag tillägga att förberedelsen av cocktails är en kreativ sak, därför kanske du kommer att bli författare till ditt barns favoritrecept. Det är också viktigt att komma ihåg att för att förbereda barns cocktails behöver du bara ta kvalitetsprodukter och förkokt eller pastöriserad mjölk.