Hemlagad cognac från alkohol

Home brandy från alkohol kommer att vara ett utmärkt ersättare för ett mellanskatt köp. Om du lyckas, ta sedan till förberedelse vinalkohol, men du kan ersätta den med en vanlig 40% (utspädd) etylalkohol, kvalitetsvodka eller en välrenad moonshine.

Receptet på hemlagad konjak för alkohol

Huvudfunktionen vid kokning av cognac är följande: drycken ska ges en färg. Detta kan göras med hjälp av flera tekniker. I det första receptet för detta ändamål kommer vi att använda bränt socker.

ingredienser:

beredning

Idealiskt, för att göra konjak från alkohol hemma, använd färska ekfat, men eftersom de flesta av oss inte har dem kommer ekbarken att ersätta träens doft. Vi kommer att kräva brandy i en vanlig bank.

Först bör du sätta sockret i en mörk karamell och placera den på en vanlig eld i en sautépanna. Utgången kommer att handla om ett par matskedar karamell, som sedan kyls och löses i alkohol. Efter att karamellen går och barken av ek, och med den en nötkött och en bit hel muskotnöt. Den färdiga blandningen täcks sedan med lock och lämnas i mörkret och kyles i en månad. Efter infusionen passerar drycken genom gasfiltret.

Hemlagad cognac från alkohol - snabb recept

Naturligtvis kan detta recept av konjak kallas relativt snabbt, eftersom det inte tar en månad att insistera, men inte några timmar, men en hel vecka. Smak och färg i detta fall kommer inte att ge socker, men kaffe.

ingredienser:

beredning

Överflödig 40-graders alkohol i en burk, utspädd socker i den. På ett dubbel- eller trippelskikt av gasbind, häll ut kaffet, sätt laurelbladet, tillsätt klyftor och peppar av peppar. Binda kanterna på gasväsen, bild en påse från den och lägg den i alkohol. Låt drycken under locket vara sval i ungefär en vecka. När infusionen är klar tas påsen ut ur drycken och provsmakningen börjar.

Hemlagad Cognac från alkohol med choklad

Att ge cognac är inte bara en trevlig skugga, men också en smak, choklad hjälper. Tack vare tillsatsen av smält choklad, kommer drycken att likna en trevlig och söt fyllning.

ingredienser:

beredning

Smält chokladet på något bekvämt sätt. Efter smältning häll chokladet med vodka och låt blandningen stå i ett par dagar, skaka drycken från tid till annan. Därefter bör du förbereda en enkel sirap baserad på en blandning av vatten och socker. När sirapen har en ljus karamellfärg, ta bort den från värmen och blanda med vaniljssockret.

Blandning av choklad och alkohol noggrann stam, kombinera med sirap, häll sedan drycken i glasflaskor och förvara i kylskåp under några dagar.

Hur man gör hemlagad konjak från alkohol med pommes frites?

ingredienser:

beredning

Blanda alla ingredienserna i ett glasbehållare och låt svalna i 10 dagar. Varje två dagar skakas en behållare med en drink. Sedan filtreras cognac genom ett filter av bomullsull och gasbind, och sedan lämnas i flaskor under ytterligare några dagar.