Stålbröllop - idéer för gåvor och fester

Ett gift par som bytte ut ett andra decennium av äktenskap och firar ett stålbröllop är värd stor respekt. Under åren mellan dem smälter missförstånd ut, folk vet nästan allt om varandra. De förenas inte bara av kärlek, men också av gemensamma intressen, stunder, gemensamma bostäder, egendom, barn framträder.

Stålbröllop - hur många år tillsammans?

Det fanns ett järnbröllop, 11 år bodde tillsammans. Under hela denna tid måste makarna övervinna många svårigheter, problem, stridigheter och sätta upp. År senare har relationer blivit starkare, mer tillförlitliga, de kan jämföras med en sådan hårdmetall som stål. Många argumenterar för att 11 år inte är så lång tid, troligtvis har paret lärt sig att respektera varandra, uppskattar, behandlar omsorgsfullt andra halvåret.

Vad ges för ett stålbröllop?

Efter att ha fått en inbjudan till firandet uppstår frågan: Vad kan du ge till ett stålbröllop. Först måste du vara uppmärksam på disken av stål. Det kan vara saker som gafflar och skedar, knivar, huggade handtag. God grattis på ett stålbröllop till en man som älskar bilar - en uppsättning med verktyg, en kvinna - kokkärl och kokkärl. Du kan också presentera följande saker:

Vad ska man ge för ett stålbröllop till vänner?

Som regel vet vänner och nära människor som vet om det närmaste datumet att paret föredrar. Men ibland väljer valet av en gåva svårigheten som de ger till bröllopsstålets årsdag. Vi behöver inte bara fokusera på den monetära motsvarigheten utan också på att nutiden var lämplig och förenlig med årsdagen.

Porslin är den vanligaste gåvan. Matsatser av stål, glasögon, glas, bestick - allt detta är perfekt för en familjefest. Men vissa par anser att detta är för trivialt och omedelbart varnar givare vilken sorts gåva de skulle vilja ta emot.

Vad ska ge till sin fru för ett stålbröllop?

Många familjer föredrar att fira bröllopsdagar i en lugn, blygsam miljö. Men gåvan till ett stålbröllop till makan är likadant nödvändigt för överlämnandet. Mannen kan göra huset snyggare, till exempel, installera en eldstad, byt in. Var noga med att presentera sin fru med blommor i en mängd av 11 stycken. Det finns ett tecken: Ju längre dessa blommor står, desto lyckligare och mer lyckosamma kommer parternas liv att vara.

En make kommer inte att misstas med en gåva om han ger sin fru ett bestick av vitmetall, en ny uppsättning med metallprydnader på den. Det kommer glädjande överraskning och snälla andra hälften om han presenterar för henne:

Vad ska man ge ett stålbröllop till sin man?

En kärleksfull och uppmärksam fru vet exakt vad man ska ge sin man till ett stålbröllop. Efter att ha bott med honom i 11 år har hon redan studerat sina preferenser. Men om du fortfarande har problem kan du ge råd. Det är osannolikt att någon kommer att överge den moderna surfplattan eller smarttelefonen till den senaste modellen. En bra gåva till sin man för ett stålbröllop är en biladapter. Det är önskvärt att det var i ett stålfall eller hade åtminstone ett litet element av metall.

Till maka kan sådana ämnen:

Stålbröllopstraditioner

Det räcker inte för att bara gratulera dig till ett stålbröllop. Stålbröllop innebär att vissa traditioner och ritualer följs, så att paret kan leva i harmoni och harmoni de närmaste åren.

  1. Det finns en gammal ceremoni, när paret måste dyka in i dammen för att tvätta bort allt negativt ackumulerat genom åren. När riten utförs håller man och hustru händer.
  2. På 11-årsdagen ska makan hänga en stålhästsko över ytterdörren. Det viktigaste är att den ligger med benen uppåt. Det blir en slags amulett , för att rädda människor från många problem och motgångar. Stärka maskotfamiljen tillsammans. Till exempel hänger mannen och konan ger honom naglar och en hammare.
  3. Det finns också en utbytesritual. Det består i det faktum att man och hustru på denna dag ändrar vissa föremål av sin garderob. Vid den här tiden borde de titta på varandras ögon och säga orden som kommer att bli avskedande ord och en önskan om ytterligare liv tillsammans.