Cocktail av yoghurt

Något tvivlar inte på fördelarna med en sådan välkänd jäst mjölkprodukt som kefir. Denna mirakelprodukt är fantastiskt användbar, den innehåller många nödvändiga ämnen som är nödvändiga för människokroppen, såväl som levande svampkulturer.

Vanligtvis är yoghurt helt enkelt full, så att säga, i sin rena form. Och även på basis av yoghurt kan du förbereda en mängd olika cocktails, läckra, hälsosamma och näringsrika med ojämna effekter.

Vi ska berätta för dig hur du gör olika intressanta cocktails från kefir.

Cocktail av banan och yoghurt

Låt oss förbereda en humörförbättrad cocktail av banan och yoghurt i en mixer.

ingredienser:

beredning

Den rensade banan skärs i flera bitar och laddas i mixerns arbetsskål tillsammans med kefir. Vi sätter på mixern och tar den till en homogen massa.

Om du vill öka uppmärksamhet och koncentration kan du förbereda en cocktail av banan , kefir och kanel (på exakt samma sätt). Bara tillsätt 1-2 nypa kanel till cocktailen.

Om du vill få, tvärtom, en avkopplande effekt, förbereda en cocktail av banan, kefir och white martini (vermouth). Lägg till den ursprungliga kompositionen ca 50-100 ml martini. Denna cocktail är bra på eftermiddagen.

Cocktail av yoghurt, selleri stjälk och gurka

ingredienser:

beredning

Selleri hackade fint, syltade gurkor på en rivare. Vi laddar den i bländarens arbetsskål, häll i kefir och bringa den till homogenitet. Denna cocktail förbättrar kroppens matsmältnings- och excretionssystem och ökar manlig styrka. Att sätta bättre i krelankah med skedar.

Cocktail av yoghurt och ingefära

En uppvärmningscocktail av kefir och ingefära (använd också för dem som vill bli av med extra pounds).

ingredienser:

beredning

Rensa ingefäraens rot och gnid den på rivaren. Vi smörjer med kefir och lämnar minuter för 20-60 för att insistera. Vi spänner genom en sil, och du kan dricka.

En tjock cocktail på basis av yoghurt med persika och mandel

ingredienser:

beredning

Nukleolerna av mandel och persikens massa krossas med en kniv. Blanda med kefir och gräddfil. Servera i kremankah med skedar. En sådan cocktail är bra för dem som vill återhämta sig, att växa smala spädbarn, stunted spelare, kraftfulla idrottare och alla vars aktiviteter är förknippade med höga energikostnader, både fysiska och nervösa.

Cocktail på basis av yoghurt med ananas och kiwi

Om du vill bygga och rengöra fartygen rekommenderar vi att du provar en yoghurtdocka med ananas och kiwi.

ingredienser:

beredning

Ananasmassa och skalad kiwi med en kniv. Vi blandar med yoghurt. Det kan sättas till mixern, men det är bättre att inte göra det, för i större delar är användbara växtfibrer bättre bevarade.

En cocktail på basis av kefir med aprikoser är bra för att förbättra hjärtets aktivitet. Vi lagar det på samma sätt som den föregående. Om du vill söta kan du lägga till en sked naturlig blomma honung. Du kan också söta någon annan frukt- och kefircocktail.

Fortfarande fruktjukaer baserade på yoghurt kan göras genom att helt enkelt blanda kefir och fruktpuré eller siraper i de önskade proportionerna. En cocktail av kefir med dill kommer att förbättra aktiviteten i mag-tarmkanalen och rädda dig från överdriven flatulens. Cocktail från kefir med koriandergrönsaker (koriander) stärker aptiten, förbättrar gallbladderns aktivitet, mag-tarmkanalen och fartygets tillstånd.

I allmänhet förstod du redan att på grundval av hemlagad kefir kan du förbereda en mängd användbara cocktails.