Heidi Klum fascinerade fans med sitt nya sätt att Halloween

På några veckor kommer många länder att fira Halloween. I kväll kan många människor ses i olika kostymer, men några kända personer med sin uppfinningsrikedom är fantastiska. Denna "obsessiva" i detta avseende är den kända modellen av Heidi Klum, och trots sina 43 år fortsätter hon att experimentera med olika bilder.

Gissa vem jag ska vara i år?

Heidi är aktivt engagerad i firandet av Halloween, från 2001. Modellen har emellertid alltid hållit alla sina bilder i strikt förtroende. I år bestämde hon sig för att ändra den etablerade traditionen och arrangera en omröstning bland hennes fans.

Igår, på sin sida i Instagram, publicerade Heidi en underhållande bild: En kvinna står i mitten av rummet i en lätt randig kort klänning som lyfts upp på sidorna och i samma färgstrumpor. Efter fotot Clum gjorde följande inskription:

"Gissa vem jag ska vara i år?"
.

Fläktens reaktion var blixten snabb. Bland svaren verkade som sproget: Barbarella, Plavalaguna och ganska realistiska människor: Beyonce, Kylie Jenner, Ariana Grande och många andra.

Läs också

Fantasy Heidi är fantastiskt

För 15 år sedan sågs Klum på Halloween på bilden av Lady Godiva, men nästa år blev hon Betty Bup. År 2008 blev hon gudinnan Kali, och 2013 visade hon sig på bilden av en elegant gammal kvinna.