Hur man bär pantyhose?

Var och en av oss vill se elegant och feminin. Det finns dock mycket få bilder och ensembler av kläder som inte innehåller sådana saker som pantyhose. De kan vara mycket olika, ovanför dessa designers har fungerat ordentligt - tunna, täta, grundläggande färger, färgade, med mönster, spets. Från ett så stort utbud kan du välja pantyhose för någon bild - från ett blygsamt kontor till en ljus fantasi. Och ändå, oavsett bild du väljer, behöver du alltid veta hur man ska bära på strumpbyxor.

Hur man bär strumpbyxor utan att skada dem?

Det vanligaste materialet för pantyhose är mikrofiber eller tunn nylon. Av mikrofiber gör strumpbyxan tjockare, men det betyder inte att detta material inte utsätts för puffar och pilar. Naturligtvis tårar mikrofiber mindre än kapron, men sättet att bära pantyhose ordentligt och fungerar på detta material. Först måste du lägga en pantyhose på armen, göra det mycket försiktigt och samla tyg med ett dragspel. När du kommer till den åtdragna tåen, lägg den på tårna och flytta upp benet - på foten, sken, knä och lår - gradvis raka "dragspelet". Denna metod kommer inte att skada strumpbyxan när du sätter på och jämnt fördelar mönstret utan förvrängningar och eventuella skift. Samma manipuleringar görs med pantyns andra del. När strumpbyxor bärs på lårens övre del, dra åt dem försiktigt noggrant, räta helt.

Med vad ska man ha på sig tights?

Eftersom det finns många slags pantyhose idag, vet många tjejer inte ens vilka som är bättre att bära. Så ofta uppstår frågan om vad man ska ha på vitbyxa. Denna färg i denna garderobsartikel är märkligt nog, inte klassisk om du inte är en grundskolestudent. Vita pantyhose närmar sig tankeväckande ungdomsbilder, till exempel med shorts, en kofta eller en park och snygga sneakers, fotkängor eller stövlar på ett plant drag. Med kjolar, ser den här pantyhosen lite infantil ut (det här alternativet är dock inte uteslutet, om bilden tänkas vara t ex retro), så om du frågar vilken pantyhose som ska bära på en kjol, är det bättre att välja grundläggande eller ljusa färger (beroende på kjolets stil).

Om du är en modern fashionista, vem vet känslan i feminina outfits, undrar du säkert vad tights att klä på sig på. Om klänningen är varje dag, bära inte tunna nylonbyxor som är mer lämpade för kvälls- eller cocktailklänningar. Med ljusa och färgglada klänningar, välj pantyhose mer reserverade, och vice versa - om du är lugn, kan du ha råd att bära ljusa eller mönstrade pantyhose. Observera alltid harmoni och balans i bilden.