Hårförlängningar hemma

Varje flicka drömmer om att ha långt tjockt hår som lyser med hälsa och glans. Men den ständiga läggningen, stressen och negativa effekterna av miljön tillåter ofta inte att uppnå önskad effekt även med mycket noggrann vård. Därför har ökande popularitet pågått hårförlängningar antingen hemma eller i salongen under de senaste åren.

Typer av hårförlängningar:

 1. Den japanska tekniken. Denna typ förutsätter låsning av lås med hjälp av speciella metallpärlor.
 2. Den italienska uppbyggnadsmetoden är att fästa ytterligare hårsträngar i håret med en keratinkapsel, vars diameter inte överstiger 3 mm. Det är möjligt att använda mikrokapslar, nästan omärkbar taktil.
 3. Kallhårstillägg. Det säkraste sättet att ge håret extra längd och tjocklek. Kärnan i metoden är att fästa det skalbara håret mot det naturliga håret med hjälp av kall karoten. Detta ämne fryser direkt i kontakt med syre och skadar inte hårvågor.
 4. Varm uppbyggnad. Uppvärmd till ett högtemperaturharts används som en strängare för strängar. Denna metod skadar håret hårt och kräver noggrann efterbehandling och ofta korrigering.
 5. Tressovoe hårförlängning. Hår för förlängning är vävt i rad (tress) med hjälp av tejp eller speciell tråd. Denna metod ger den längsta effekten av uppbyggnaden och ger en idealiskt jämn längd av strängar.
 6. Överliggande strängar. Den snabbaste metoden, men tyvärr kortlivad. Sträckta strängar är fästade på hår på klipp eller klipp vid själva rötterna. För estetiskt bör fästpunkten täckas med ditt eget hår.
 7. Ultraljudsförlängning. En av sorterna av kapselmetoden, men med användning av de senaste utvecklingen inom laserteknik. Detta gör att du kan uppnå högkvalitativa kapslar och dess minsta storlek.

Använda material för hårförlängningar:

Verktyg för hårförlängning:

Vilka hårförlängningar är bättre?

Varje metod har sina plusser och minusar, så, vad är det bästa sättet att öka håret - ett exceptionellt individuellt val. Var noga med att rådgöra med mästaren om typen av ditt hår, bestäm tjockleken och hållfastheten hos hårlampan. Detta gör att du kan välja den mest säkra och ofarliga metoden.

För närvarande är den mest sparsamma tekniken kall uppbyggnad, men strängar behöver ofta korrigering (en gång i månaden) och konstant hemvård.

Är det skadligt att bygga hår?

Naturligtvis skadar någon kemisk eller termisk påverkan håret. Därför måste du diagnostisera hårbotten innan du bestämmer dig för att få en ny frisyr och långa trådar. Dessutom är det önskvärt att välja kvalitetsmaterial och en kvalificerad specialist som ska utföra förfarandet.

Hur man bygger hår själv:

 1. Att köpa högkvalitativa material för hårförlängningar.
 2. Att förvärva nödvändig utrustning som är nödvändig för den valda byggnadsmetoden.
 3. Behärskar procedurens teknik.
 4. Hör ett samråd med flera mästare i salonerna.
 5. I förväg bereda hårvård och korrigeringsprodukter.