Folk tecken på graviditet

Under de magiska 9 månaderna av graviditeten förekommer förändringar inte bara i kvinnlig kropp, men också i världens uppfattning, eftersom Jag vill föda ett friskt barn, försöka svårt att lyssna på råd från specialister och några - och till de populära tecknen för gravida kvinnor.

Graviditet - tecken och vidskepelser

Aldrig vackra damer var inte så benägna att fördomar och rädslor, exakt hur det här livet skede att bli ett moderskap. Vissa kan dra nytta av detta och skrämma framtida mamma på allvar. När som helst, var du än ser ut, rekommenderar de att du inte får en hårklippning, de behöver inte målas, men någon gör, som om det är vansinne, att du inte kan simma. Låt oss försöka lista ut vilka tecken och vidskepelser i graviditeten som är värda att lyssna på, och för vad finns det inget annat än vanlig mänsklig rädsla.

Så här är ett exempel på de vanligaste vidskepelser som är populära bland framtida föräldrar.

 1. Native cross. Man tror att en kvinna alltid måste bära ett kors på rivningar, och vid tidpunkten för leveransen bör det inte tas bort.
 2. Hår kamning. Det rekommenderas inte att kamma fläkten för de stora årliga kristna helgdagarna. De gamla troende säger att detta kan få lusen att se ut som löss.
 3. Sömnad. Folk tecken under graviditeten säger att du inte behöver tillgripa sy, broderar etc. på heliga dagar och på söndagar. Detta förklaras av det faktum att på så sätt det är möjligt att oavsiktligt "sy" ögon och mun till ditt framtida barn.
 4. Elden. Titta inte på elden - från detta kan barnet ha några fläckar som liknar brännskador (i vetenskapen kallas de "hemangiom").
 5. Tennen eller repet. Steg inte över dem alls. Detta lovar att fängsla barnet med navelsträngen, som är fylld med kvävning under förlossningen.
 6. Vatten. Häll inte vatten genom tröskeln, om du inte vill att ditt mirakel ska ha frekvent kräkningar i framtiden. Inklusive och drick aldrig från en hink - en baby kan utveckla halsbränna.
 7. Fright. Dränera dig själv från att klämma i ansiktet, benet, armen eller annan del av kroppen, i skräck. Alla tecken under graviditeten, som en, varnar för att du snart kan glömma bort denna oroväckande situation, och barnet kommer fortfarande att ha födelsemärken där, vad du berörde.
 8. Mat. Så roligt som det låter, men missbruk inte maten, om du inte vill att din krovinochka var en avundsjuk person.
 9. Dop. Att vara i position döpa inte andra barn - det lovar dem en snabb död.
 10. Fire. Blås inte på honom. Du har inte en önskan, att din kärleks frukt stramas under sitt utseende i denna värld.

Tecken på ett kön hos barnet vid graviditet

Ämnet med sexbestämning för framtida barn är alltid relevant när som helst. Utan tvekan har forskningen just nu gått långt framåt och inom några sekunder kan du ta reda på exakt vem du bär. Men det finns fall där ultraljudet inte är fullt tillförlitligt eller föräldrarna vägrar att avslöja barnet, men små, men bestrålning.

Så, låt oss ta reda på vilka tecken som är relaterade till graviditet och hjälpa till att bestämma barnets kön .

 1. Tecken på graviditet som en pojke. Var uppmärksam på formen på din mage - om den buler och skarpa, förvänta dig en son. Detta framgår också av den snabba tillväxten av hår på benen. Om föräldrarna är gifta eller gifta vid tidpunkten för uppfattningen, indikerar detta också utseendet hos en liten man. I det fall när mannen älskar sin älskade mer, förväntar du sig också sonen. Den framtida mammen sover huvudet mot norr, prettifies under alla dessa 9 månader, drar henne för att konsumera bara köttmat, och formen på hennes tut har ett något suddigt utseende - folktecken för att bestämma graviditet tyder på att din skapelse kan välja manliga namn.
 2. Tecken på graviditetsflicka. Buken buler mer till vänster och isolan runt bröstvårtan få en mörk färg - du bär en prinsessa under ditt hjärta. På morgonen plågas du av toxik och illamående och pigmenterade fläckar dyker upp på buken medan halsbränna under graviditeten får sig att känna sig allt oftare - dessa tecken tyder på att din dotter kommer att födas med tjocka krullar. Glöm inte, när det på sikt uppstod en chill, är detta ett tydligt tecken på ditt barns kvinnliga kön.

Viktigast: kom ihåg att inte alla tecken i samband med graviditeten har en logisk grund. Några passades av ord till mun på grund av någon form av rädsla. Inte allt som de säger är värt att tro, lita på, fladdra i dig, mammas intuition, vara säker, det kommer inte att släppa dig ner.