Gips "våt silke"

Denna typ av plaster uppfanns med sikte på att simulera ett naturligt silktyg. Det är trots allt inte alltid möjligt att drapa väggar med naturmaterial och gips är realistiskt för att ersätta dyra reparationer, vilket ger en illusion av mjuka silkesdukar.

Egenskaper av gips "våt silke"

Dekorativ texturerad gips "våt silke" har en ojämförligt vacker visuell effekt. Väggarna, dekorerad med hjälp, liknar det inre av palatslägenheterna. Illusionen av flytande tyg skapar en känsla av lyx och mysighet, vilket bidrar till varje rumsförfining och unikhet. När du väljer rätt ljus tänds rummet bara med magi och lek av ljus.

Gipsens konsistens i våt silke innehåller fibrer som efterliknar materialet: cellulosa, polyester, naturliga och artificiella färgade fibrer. Som förbindelselänk är akryladditiver.

Lyxigt utseende av gips på grund av fibrerna, desto större är de desto mer realistiska blir målningen. När du lägger till samma glänsande element börjar väggarna glittra när de slår solljuset.

Gips med effekten av våt silke kan användas i alla stilar och destinationer av rum, upp till strikta skåp och officiella institutioner. När du väljer gips med dessa eller andra tillsatser kan du göra ytor med pärlemorsk eller flöjtseffekt.

Fördelar med gips "våt silke"

Försäljning är gips för att få en gyllene eller silver yta, och det finns också blandningar och tillsats av ett pulver som gör beläggningen "kameleon". Bland fördelarna med dekorativa plaster under våt silke: