Bar disk i vardagsrummet

Med frekvent mottagning av bullriga företag blir baren i vardagsrummet ett bekvämt och funktionellt inslag i möblerna i varje hus. Med rätt design kommer det att se bra ut även i strängaste designen. Och till skillnad från det traditionella bordet, lägger till situationen en viss piquancy.

Estetisk utformning av vardagsrummet med en barskiva antyder att byggnaden kommer att passa harmoniskt i den befintliga eller planerade inredningen i rummet. För detta ska stativets stil och färg inte skilja sig från möblerna i vardagsrummet. Dessutom bör särskild uppmärksamhet ägnas åt materialet från vilket bordsskivan ska göras. Det är osannolikt att ytan på hyllan med skador sannolikt inte bidrar till att rummet som helhet blir attraktivt.

Olika typer av barräknare

Materialet för bordsskivor tjänar oftast:

Ser bra ut i baren i vardagsrummet, när designen kombinerar en mängd olika material.

Barräknare kan vara öppna och stängda. Om det finns skåp eller hyllor under bänkskivan kallas det stängt. Och när du fäster bordsskivan till polen, kallas stöden öppna. Stängd version av hyllan har sina fördelar i form av extra lagringsutrymme, men samma sak gör byggnaden stor. Därför rekommenderas stängda hyllor för rymliga rum.

Barstolens vertikala utrymme bör inte laddas med massiva element. Det är bäst för glasögon, souvenirer eller krukor med blommor lämpliga speciella metallapparater eller glashylsor.

Glöm inte bekvämligheten av värdar och gäster. För detta är utrustningen utrustad med en fotstöd, bekväma stolar med en mjuk rygg av lämplig höjd. Du kan också ta hand om kylskåpet så att du inte går till köket för öl under matchen.

Korrekt valda och placerade belysningsenheter kommer att fokusera på originalkonstruktionen, ge det en charm och garantera gott humör, både gäster och ägare.

Bar disk i interiören

Vardagsrummet med en bardisk räcker inte bara för älskare av rolig tid och dans. För finsmakare kan baren serveras som en minibar där hyllor med dina favoritdrycker och nödvändiga tillbehör för avkoppling kommer att finnas.

I ett begränsat utrymme är kökets vardagsrum med en barbänk ett utmärkt sätt att funktionellt zonlägga rummet. Detta gör det möjligt att skilja rum med olika syften och visuellt utöka utrymmet, vilket gör rummet mer intressant, avslappnat och tillfredsställande.