16 aktörer som trots alla ansträngningar inte blev branta Hollywoodstjärnor

Det är svårt att hitta filmaktörer som inte vill bli Hollywoodstjärnor för att arbeta med kända regissörer. Några nykomlingar fick chansen att visa sin skådespelande talang, men uppenbarligen inte öde.

Tyvärr lyckas inte alla aktörer vara i Hollywoods topp, och det är det mest intressanta, det finns ofta inga riktiga orsaker till misslyckande. Det finns många exempel, eftersom huvudrollen i den välkända filmen inte bidrog till att bygga en framgångsrik karriär.

1. Colin Farrell

Karriären av skådespelaren utvecklades bra, och hans popularitet togs fram av militärdrama "The Tigers Land". För en stund hade Colin förankrat sig i betyg av bra blockbuster-aktörer, men misslyckade band "Alexander" och "New World" hade en negativ inverkan på hans karriär, och nu kan han bara förlita sig på filmer med en genomsnittlig budget.

2. Taylor Kitsch

När killen flyttade till Amerika började han arbeta som modell, men han hade ett mål - att bli en skådespelare. Ödet log på honom, och han visade sig bra i serien "Night of Fire" och blockbuster "X-Men: Beginning. Wolverine. " Producenter och Taylor själv förväntas ha ett genombrott tack vare målningarna "John Carter" och "Battleship", men hastigheten spelade inte och filmerna visade sig vara ett misslyckande.

3. Alicia Silverstone

När bilden "dumma" dök upp på skärmarna, erkände många kritiker och åskådare flickan som en ny stjärna, men prognoserna visade sig vara opraktiska. Efter flera misslyckade arbeten på nominaten till Golden Globe glömde de, och det fanns inga större roller i hennes track record.

4. Josh Hartnett

Skådespelaren fick en utmärkt chans - roller i så kända filmer som "Pearl Harbor" och "Black Hawk". Därefter började han få många förslag och till och med en inbjudan till rollen som "Superman", men alla alternativ avvisades av Josh, för att han av skäl som var okänd av alla skäl bestämde sig för att rollerna i actionfilmer inte alls är för honom. Som ett resultat tog producenterna detta som en förolämpning, och nu tas Hartnett bort i lågbudgetfilmer och serier.

5. Christine Davis

Det är omöjligt att neka populariteten av serien "Sex and the City", men inte alla hjältar i denna historia lyckades bygga en värdig karriär. Ett levande exempel på detta är Christine, som aldrig lyckades komma ikapp med den framgångsrika Sarah Jessica Parker, men alla på grund av hennes beroende av alkohol och deltagande i olika skandalösa berättelser.

6. Jonathan Bennett

Den unga skådespelaren har en lycklig biljett - för att spela älskade Lindsay Lohan i filmen "Mean Girls". Varför karriärens karriär inte fungerade, i motsats till hans partner, är ett mysterium. Tydligen kan inte alla vara en stjärna. De kom ihåg Jonathan igen tack vare showen "Dansa med stjärnorna", men inte heller på grund av hans koreografiska träning, men erkännandet av partnern i den okonventionella orienteringen av Bennett.

7. Katherine Heigl

Skådespelerskan blev populär på grund av sitt deltagande i den kända serien "Anatomy of Passion", även innan hon hade visat sig i andra kända projekt. Katherine har inte gått in i skuggorna och fortsätter att få erbjudanden som visas i komedier och melodramor, men de ger henne inte möjligheten att få status som en brant Hollywoodstjärna.

8. Brandon Ruth

Enligt statistiken är skärmversionen av populära serier en enorm chans för framgång, vilket gör huvudpersonerna till verkliga stjärnor, men som de säger finns undantag från reglerna. De blev Brandon, inbjuden till 2006-filmen för rollen i filmen "The Return of Superman". Filmens misslyckande stoppade Ruths stjärniga karriär.

9. Armi Hammer

Skådespelaren fick en bra chans att bygga en karriär och spelade i filmerna "Social Network" och "Lonely Ranger". Tyvärr, i stället för att ta av, väntade det på hösten, och nu drömmer Armies bra förslag bara.

10. Markera Hamill

Om inte ödet, så kommer inte en sådan bra bild som "Star Wars" bli en lycklig biljett. Detta bekräftas av Markets berättelse, som fick rollen som Jedi Luke Skywalker, men efter dessa bra förslag mottog han inte. Nu är han förlovad i tecknens röst.

11. Hayden Christensen

En annan Star Wars-skådespelare, som förutspådades en stor framgång. Darth Vaders roll gav god kommersiell framgång, men mycket kritik var orsaken till att Hayden fick två "Golden Raspberries" och inbjudningar att bara skjuta i andra klassens filmer.

12. Wes Bentley

Framgången kom till skådespelaren på grund av sin roll i drama "American Beauty", som vann en Oscar, men uppgången slutade i misslyckande, och orsaken beror till stor del på Wess missbruk av droger. Efter en lång behandling lyckades han fortfarande återvända till skärmarna, men han kunde inte komma in i Hollywood-stjärnans "stora liga".

13. Sarah Michelle Gellar

I slutet av 90-talet kunde ingen argumentera med att Sarah är en av de mest eftertraktade skådespelerskorna, men tyvärr kunde publiken och Gellar inte växa från en tonårig film och bli en stor skådespelerska. Nu är Sarah en frekvent gäst på olika tv-program.

14. Lily Collins

I början av sin karriär hade den unga skådespelaren goda möjligheter, men framgången i filmen "Snow White: Dwarves Revenge" var kortlivad och efter den misslyckade filmen "Death Instrument: The Bones City" började hon arbeta på arthouse.

15. Taylor Lautner

Tack vare "Twilight" drömde miljontals flickor om den stiliga Jacoben, och alla förväntade sig att han skulle bli Hollywoods nya stjärna. För en eller annan okänd anledning har hopp inte realiserats, och nu får Taylor sällan värda förslag.

16. Garret Hedlund

Som tonåring började killen att arbeta som modell, och som du vet går många av dessa saker till filmen, vilket har hänt Garrett. Efter debuten i filmen "Troy" vann skådespelaren huvudrollen i filmen "Tron: Heritage", men berömmelse och framgång följde inte.

Läs också

Vi ser att det inte räcker för att få en bra roll för att få fotfäste på Hollywood Olympus.