Natalie Portman vid presentationen av regissörens debut i New York

I lobbyen på Crosby Street Hotel (New York) premiärde en biografisk film "En berättelse om kärlek och mörkhet". Denna händelse blev speciell för Natalie Portman. Den 35-årige stjärnan är både en manusförfattare och chef för projektet. Den begåvade israeliska kvinnan lämnade också huvudrollen för sig själv.

Filmen har redan präglats av positiva bedömningar från utmärkta filmkritiker: han fick "Golden Camera".

"En Tale of Love and Darkness" är en biopic, tillägnad landsmannen Natalie, författaren Amos Ozu. För grunden för manuset togs hans självbiografiska opus.

Läs också

Utsökt bild av en romantisk hjältinna

För denna viktiga sociala händelse plockade Natalie upp en mycket delikat toalett från Dior. Den här klänningen med sele med pärlpärlor betonar skådespelerskaens elegans och vackra hållning. Utsidan av den klassiska siluetten upp till mitten av roen valdes av stjärnan inte av misstag. På denna toalett påminner Natalie om en ung ballerina eller en fe prinsessa!

Observera att det eleganta ensemblet hon kompletterat med silversmycken och en kort frisyr. Gänget på baksidan av huvudet ser vackert ut, vilket ger stjärnans bild ett lågt utseende och betonar sin speciella charm.