Erogena poäng hos män

Varje kvinna kan skilja sitt sexliv och ge glädje åt sin partner. Det är bara nödvändigt att veta vilka erogena poäng män har och hur man stimulerar dem ordentligt. Förändringen av poserar i kön, eller att älska på olika ställen, spelar naturligtvis också en roll. Men den sexuella handlingen, först och främst är processen fysiologisk. Om en kvinna vill väcka sin partner måste man därför komma ihåg anatomin.

De viktigaste manliga erogena punkterna

Alla de mest känsliga platserna på en mans kropp är i ljummen. Men det betyder inte att bara penis och skrotas smärta kan excitera killen. Snarare, även tvärtom, är det ljumsområdet som bör uppmärksammas i sista stund och inte i början av att älska.

I de första minuterna av sexuellt spel kan och bör du vara uppmärksam på de erogena punkterna på partnerns rygg. Hitta dem helt enkelt, bygga en väg från kyss och slag längs ryggraden, så koncentrerar du de nervändar som är ansvariga för hudens känslighet. Graden av tryck bör väljas oberoende, eftersom vissa män reagerar på beröring mer noggrant än de flesta andra killar. Det är värt att uppmärksamma området med axlar, nacke och nacke. Kärleken i dessa zoner har också en mycket spännande effekt på representanter för den starka hälften av mänskligheten.

De erogena punkterna på en mans kropp finns också på bröstet och buken, intill naveln. En kvinna borde emellertid mycket försiktigt smeka dessa ställen. Många killar är rädda för att kittla, vilket kan förstöra hela saken om flickan är för lätt eller tvärtom kommer att intensivt röra på dessa ställen med hennes läppar eller händer.

Var annars kan det finnas erogena punkter hos män?

Det händer att helt atypiska smekar kan glädja en kille mer, än någon annan, till exempel om en kvinna börjar massera fingrarna eller fötterna. För att upptäcka dessa känsliga platser måste flickan känna hennes partners välkända kropp. Var inte rädd att fråga en man vilken vänlighet som är mest tilltalande för honom. Eller du kan bara prova olika stimulanser av alla delar av kroppen och observera partnerns reaktion. Båda metoderna hjälper till att ta reda på vilka känsliga punkter en man har.

Du kan också försöka använda olika föremål, till exempel en silke halsduk, en is eller en fjäder. Ibland kan lättare känslor ge helt olika känslor , både för kvinnan och för mannen.