En viktig sak i Windsors bagage. Du kommer att bli förvånad!

I samband med det kommande bröllopet av Megan Markle och Prince Harry dras all pressens uppmärksamhet till den kungliga familjen. Varje nyfikna detalj i samband med Windsors liv, diskuteras och replikeras av tabloids.

Mycket snart kommer Megan officiellt in i kungsfamiljen, vilket innebär att hon måste vänja sig till en ganska ovanlig tradition, som vid första anblicken inte verkar vara uppenbar.

Det visar sig att på någon resa, oavsett om det är en resa runt om i landet, en affärsresa utomlands eller en semester, kan medlemmarna av den härskande dynastin inte gå utan ... sorgande klädsel! Detta skrevs nyligen av Express (Storbritannien).

Var i alla vapen om någon dör

Varifrån en sådan märklig punkt i protokollet frågar du? Förklaringen ligger på ytan. Om en ledamot av den kungliga familjen plötsligt går till nästa värld, måste alla de avlidnes släktingar sätta sig på sorg för att följa reglerna för anständighet i allmänhet.

Den härskande drottningen uppfann denna regel 1952, när hennes pappa dog, George VI. Vid det ögonblicket var drottningen och hennes man på besök i Kenya.

Läs också

Retur hem, Elizabeth kunde inte lämna planet tills hennes assistenter tog hennes ordentliga kläder i svart.