Moccasins 2014

Om du letar efter en bekväm och samtidigt snygg version av skor, då moccasiner - det här är vad du behöver i den här fashionabla säsongen. På mockasiner 2014, inte bara många modebutiker, men också kritiker som vet mycket om mode. Vad är fördelen med mockasiner, framför andra typer av skor? Vi kommer att diskutera detta mer detaljerat i vår artikel och bli bekant med de senaste modellerna av fashionabla kvinnors mockasiner från 2014.

Snygga mockasiner 2014

I 2014 ändrades inte formen av mokcasiner. Dessa är alla samma läderskor på en platt sula med en uttalad linje. Men ändå lyckades konstruktörerna att lätta den vanliga bilden av mockasinerna lite.

Den här säsongen har experter experimenterat mer med färg. Tack vare detta uppträdde ljusa modeller av mockasiner på affärshyllorna - gul, blå, röd och även modeller med tryck . Populära kombinationer av flera färger - både kontrasterande och olika i ton eller två.

Romantiska människor kan diversifiera sin bild med snygga mockasiner med appliqués, rhinestones, stora pärlor och dekorativa stenar. Populär blev rosa loafers med en stor plack - de kommer säkert att uppskattas av unga tjejer som uppskattar skönhet och komfort.

Ett lämpligt alternativ för sig själva kommer också att kunna hitta och affärskvinnor. Laconiska modeller av lugna toner, väl valda för företagskläder, kommer nödvändigtvis göra din bild snygg och elegant.

Älskare av street style designers rekommenderar att uppmärksamma mockasiner med snörning. Snören kan vara i tonen eller kontrasten med bakgrunden till mockasiner. Sådana modeller ser bra ut med jeans, trånga byxor, förkortade byxor. Som en väska till denna bild får du en läder ryggsäck eller portfölj som passar i färg till skor.