Nikki Reed är gravid?

Tre år har gått sedan en av Hollywoods ljusaste par sönderdelade - skådespelaren Ian Somerhalder sa farväl till sin kollega på filmen i sagan "The Vampire Diaries" av Nina Dobrev . Men den begåvade skådespelaren gav inte upp sin ensamhet - redan i början av 2015 blev det känt att Ian Somerhalder och Nikki Reed är förlovade. Rykten började omedelbart att Nikki Reed var gravid. Och i februari 2015 väntade fans av stjärnparet på en annan överraskning, eftersom Ian och Nikki var gift. Många tvivlade inte ens på att en sådan rush beror på skådespelers "intressanta" ställning. Men tiden gick och hennes mage var lika perfekt. Sex månader senare blev det uppenbart att Ian Somerhalder och Nikki Reed inte väntade på barnet.

förhistoria

Bakom Nikki Reed finns det redan ett olyckligt äktenskap. Den skådespelerska makan är sångaren Paul McDonald. Barn i äktenskapet, som varade mycket kort, kom inte fram. Redan före den officiella skilsmässan, sköt skådespelerskan affället med stjärnan i vampyrdagböckerna. De älskare dölja inte varma känslor och lockar den allestädes närvarande paparazzi. Hela denna tid, medan Nikki officiellt registrerades som Paul McDonalds hustru, hävdade hon att äktenskapsobligationer inte var för henne. Skådespelerskan gömde inte att hon inte var redo för familjelivet , för att ta hand om hushållsarbetet och höja barnen. Det snabba engagemanget med Yen, med vilka hon började träffas sommaren 2014, och sedan bröllopet, som ägde rum mindre än en månad efter engagemanget, gav grunden för piggant rykten. Ingen tvivlade på att Nikki Reed var gravid med Ian Somerhalder. Var äktenskapet ovilligt att gå till altaret med en rundad mage? Det är redan klart idag att frågan inte var i graviditet. Det är troligt att det viktiga beslutet att gifta sig med skådespelarna tog även innan Nikki Reed officiellt skilde sig.

Är Nikki Reed gravid?

Efter åtta månader efter bröllopet började parternas fans märka att älskare försöker undvika kameralinser. Betydar detta att Nikki Reed är gravid? Som alltid finns det inga officiella uttalanden i denna fråga. De nygifta svarar inte på sådana frågor. För rättvisans skull bör det noteras att det heller inte fanns rykten i pressen. Ian Somerhalder och Nikki Reed har upprepade gånger sagt att ett barn är deras dröm, medan paret uppenbarligen försöker att inte rusa saker. Sedan bröllopet, inte så mycket har gått, så är det dags att njuta av kommunikation med varandra.

I augusti 2015 gav stjärnparet igen upphov till rykten om Nikkis graviditet. När vi gick till sjön tog Nikki och Ian med sig bara ett husdjur - en hund som de båda älska. Alla bilder som paret lägger på det sociala nätverket är dock gjorda på så sätt att skådespelerskan fortsätter bakom kulisserna. Vad är det här? Ett försök att dölja information intressant för fans om en "intressant" situation eller en olycka? Svaret måste vänta ett par månader, för att Ian och Nikki gillar att behålla intriger. Tja, för nu kan du med säkerhet säga att himlen över de enamoreda skådespelarna är molnfri, det är omöjligt att spela en sådan lycka! Hittills är det tillräckligt för varandra att känna sig nirvana.

Läs också

Till förmån för den version som frågan om tillägg av familjen Yen och Nikki beslutade att skjutas upp i obestämd tid, berättar det faktum att båda tecknade avtal för att fortsätta arbeta i de sensationella projekten. Ian Somerhalder kommer att arbeta i den nya säsongen av den populära sagan "The Vampire Diaries" och Nikki Reed - i serien "Sleepy Hollow".