Skilsmässa för goda relationer är inte ett hinder: Ben Affleck och Jennifer Garner firade påsk tillsammans

För några dagar sedan i pressen publicerade nyheterna att det kända paret Ben Affleck och Jennifer Garner blir skilda. Från insiderinformation blev det känt att Garner lämnade in handlingar med domstolen. Trots allt blev de lyckliga ex-makarna fotograferade på kameror under påskfirandet.

Jennifer Garner och Ben Affleck

Blooming Garner och Happy Affleck

Journalisterna fotograferade Ben och Jennifer bredvid barnen när de kom till påsk i kyrkan. Trots det faktum att skilsmässa processen av kändisar körs, såg paret inte aggressivt mot varandra eller deprimerade.

För att besöka templet hade Jennifer en blå klänning och polka-punktsandaler och en låghälsad låghälsad sandal. Skådespelerskan lade till en grå handväska och solglasögon. Ben såg ut att han var van att se fansen. Skådespelaren tjänar jeans, sneakers, t-shirt och en lätt jacka.

Bilder med kändisar var nästan omedelbart på Internet, och fansen drog slutsatsen att kändisarna är ganska bekväma, trots skilsmässan. I princip är detta inte förvånande, eftersom stjärnorna redan har kommit överens om allt.

Jennifer Garner med son
Ben Affleck med barn
Läs också

Detaljer om Afflecks skilsmässa och Garner

Idag, för fans av Jennifer och Bens talanger slutade dagen inte bara med bilder från dyrkan. Innan pressen var förespråkare av aktörer som sa om skilsmässa fallet för deras klient sådana ord:

"Affleck och Garner bestämde att det skulle vara bättre för dem att skiljas nu. Paret har redan kommit överens om allt och vi kommer bara att vänta i domstol med formaliteter. Inga högprofilerade förfaranden kommer att vara. Alla uppgifter om skilsmässan kommer att förbli konfidentiella. Förvaring av barn kommer att vara gemensamt. "

Minns att 2005, Affleck och Garner kombinerade sig genom äktenskap. Tack vare deras fackförbund såg 3 barn på ljuset. Senast erkände Ben att han hade behandlats länge av alkoholberoende och bara tack vare Jennifer kunde han avsluta behandlingen. För en tid sedan publicerade media en artikel där Affleck anklagades för förräderi. Därefter bestämde Jennifer att hon skulle lämna in skilsmässa.

Anledningen till skilsmässan är Afflecks svik
Skådespelare har redan kommit överens om villkoren för skilsmässa