Edisons duffer är det enda riktiga sättet att kommunicera med andar

Forskare har bekräftat att någon kan prata i telefon med avlidna släktingar!

Thomas Alva Edison för 84 år av sitt liv har gjort mer än 4000 upptäckter och uppfinningar, varav människa har aktivt använt hittills. Vid 22 års ålder lovade han att skapa en liten uppfinning var 10: e dag, och var 6: e månad en viktig vetenskaplig upptäckt. Thomas gav aldrig upp det som var planerat. Han kom fram med en elektrisk räknare för val, en automatisk telegraf, en fonograf, en glödlampa, en elgenerator. Men den mest mystiska och underliga upptäckten kan kanske kallas Edison, som idag försöker de inte kommer ihåg ...

Hur kommunicerade de med sprit innan Edison?

Sedan slutet av 1700-talet har de spiritistiska sessionerna blivit moderna i Europa och Ryssland. De var förtjusta av både rika människor och medelklasshyresgäster, som bjöd in media för att roa gästerna vid sociala möten. Att inse hur lätt det är att tjäna pengar, annonserade charlatans sina tjänster och erbjöd sig att bli mellanhänder i kommunikationen med efterlivet. Endast en liten del av mediet skulle verkligen kunna komma i kontakt med den avlidne och rapportera de minsta detaljerna i deras liv, förvånande släktingar och vänner. Andliga sessioner gick inte alltid smidigt: det hände att deras deltagare dog av en plötslig passform av epilepsi eller en hjärtinfarkt.

Varför trodde Edison att dukhofon skulle fungera?

Under hela sitt liv byggde Thomas sig kring arbetet med kommunikationsenheter. All slags modernisering av telegraf och telefon blev betydelsen av hans existens. De enthralled honom så att Edison trodde att det var möjligt att skapa en linje genom vilken andas av de avlidna människorna skulle kunna nå sina släktingar. Paradox, men han trodde inte på helvete och himmel, och han trodde inte på själens överföring. Samtidigt sa Edison öppet att han var säker på distributionen av själar i universum efter det jordiska livet. Hur lyckades han kombinera vetenskaplig skepticism och galen teorier om livet efter livet?

I oktober 1920 uppgav han offentligt att arbete på dukhobonen påbörjades. Förberedelserna för uppfinningen började han med korrespondens med den brittiska uppfinnaren William Cook, som har en unik upplevelse att ta en dusch på en fotografisk film. William visade inte någon ett fotografi utom Thomas. Tydligen imponerade de vetenskapsmannen så mycket att han trodde på livet efter döden.

Att vara säker på principen om ett konventionellt telegrafs arbete kom Edison till slutsatsen att all utbyte av information sker i naturen på elektromagnetisk nivå. Thomas insåg att allt som behövs för ett mirakel är en överkänslig telefon som kan få subtila signaler från dem vars ande länge sedan lämnat köttet. En vanlig telefon är för klumpig för osynliga själar.

Vad var dukhofon?

När arbetet på apparaten för att kommunicera med andarna var över, ordnade Thomas en riktig presskonferens. Han visade journalisterna dukhofon och berättade för dem om honom. Det tog 8 kg guld, 20 kg silver och 200 g platina för att göra det. En annan 300 kg koppar användes för ledningar. Patentkontoret kontrollerade på något sätt effektiviteten hos Dukhofon och utfärdat ett patent för dess användning. Efter det försvann telefonens spår för parfym i historien ...

Varför ringde dukhofon 2009?

Strax innan hans död kom Edison överens med ingenjören William Walter Dinuiddi att den första avlidningen skulle kalla den andra på "andra sidan" och berätta i detalj om efterlivet. Ingen vet om samtalet realiserades och vad dess resultat var. År 2004 kom federala patentbyråns digitala arkivhandlingar från de senaste århundradena och dess anställda över ett patent under numret WW 345-S 444, där man påstod att dukhofon arbetade.

Kanadensiska forskaren Shemon Kagan, som deltog i digitaliseringen, hittade mystiska sponsorer, redo att ge 2 miljoner dollar för att söka efter enheten, förutsatt att de förbli anonyma. Vem kan vara intresserad av utvecklingen så mycket att de måste dölja sin identitet? Det är ryktet att bland sponsorerna kan det finnas specialtjänster eller högre prästerskap.

Pengar kan lösa många problem, så sponsorerna levererade snabbt både dukhofon, varav en var förvarad av släktingar till Edison i Delhi och den andra - från släktingarna till Dinuiddi, som bor i New York. Dukhofons var inte längre föremål för anslutning till telefonlinjen, eftersom dess tidigare format var hopplöst föråldrat.

Vid 2009 kunde moderna forskare skapa en adapter för att ansluta Doukhofon till en digital telefon. På sommarkvällen inrättade forskare en av Dukhofons, utrustade med apparater för inspelning av samtal och sensorer för att övervaka elektromagnetisk strålning. Men de lyckades inte somna den natten. Ett riktigt fall av samtal startade: de räknade åtminstone 120 stycken! För att vara säker på deras äkthet visste vittnen om vad som hände hämta telefonen en i taget.

"Stanna i telefon denna natt. Jag är orolig. Du är engagerad i en farlig verksamhet. "

Det var den rätta röst mormor Shemon Kagan i röret.

Naturligtvis kallas förresten nyligen kallade släktingar till laboratoriepersonal. Maria Penrose, till exempel, kunde etablera regelbunden kommunikation med senmodern. Kvinnan var intresserad av hennes dotters liv, delade med sina kulinariska recept och gav råd om arbete och personligt liv. Jag undrar om snart kommer det att finnas människor som vill upprepa forskarnas erfarenhet av sina släktingar?