Doktor Bubnovsky - övningar för viktminskning

Dr Bubnovsky blev känd för sin unika gymnastik, vilket hjälper till att bli av med smärta i rygg och leder. Han presenterade också övningar som hjälper till att klara av övervikt. Klasser för Bubnovsky för viktminskning är baserade på en komplicerad effekt på kroppen. Med regelbundna enkla övningar kan du inte bara anpassa din figur utan också förbättra din allmänna hälsa.

Övningar för viktminskning av läkare Bubnovsky

Komplexet är baserat på metoden - kinesitherapy, baserat på användningen av kroppens styrka i träning. För att uppnå resultatet är det nödvändigt att närma sig lösningen av problemet på ett komplext sätt, det vill säga att agera omedelbart på flera områden.

Bubnovskijs tips för att gå ner i vikt:

  1. Positiv effekt på kroppshärdningen, men kom ihåg att du måste göra allt gradvis. Låga temperaturer aktiverar metabolismen, vilket är viktigt för att gå ner i vikt. Varje dag rekommenderas att ta en kontrastdusch.
  2. Läkaren rekommenderar att du regelbundet besöker bastun, där du kan rengöra kroppen.
  3. Varje dag drick minst 1,5 liter vatten om dagen. Vätskan behövs för normalt kroppsarbete och viktminskning.
  4. Lika viktig och rätt näring , så ge upp kalorier och mat som är skadligt för figuren.

Genom att följa dessa rekommendationer tillsammans med en uppsättning övningar kan du uppnå bra resultat på kort tid.

Laddning Dr Bubnovsky för viktminskning kan innefatta sådana övningar:

  1. Den första övningen tas från yoga. Det rekommenderas att göra det när som helst under hela dagen. Stå nära väggen så att klackarna, skalen, skinkorna och ryggen pressas mot den. Rita i magen och sträck ut, som om du är ett växande träd. Klackarna ska rivas av golvet, men ta inte bort dem från väggen. Varaktigheten av träningen är 1 min. När det redan är lätt att klara den tilldelade tiden är det värt att göra denna övning Bubnovsky för att banta magen och sidorna utan en vägg. Kom ihåg att det är viktigt att hålla kroppen rak.
  2. För att utföra nästa övning behöver du ett stöd, för vilket du kan ta hand om dig. Perfekt - en sporttrappa, men inte hela huset är det, så en stabil stol eller bord kommer att göra. Förbered också två tennisbollar. För att acceptera startpositionen måste du stå i armlängd från trappan och lägga fötterna på bollarna. Därefter måste du sitta upp, händerna måste vara raka. När det kommer att uppnås för att upprätthålla balans och korrekt utföra denna övning Bubnovsky för viktminskning, är det nödvändigt att komplicera det. I en sportbutik, köp små fotbollar och bli redan på dem. Det är viktigt att göra allt långsamt och faller inte in i sidorna.
  3. Nästa övning Bubnovsky för viktminskning hemma tas också från yoga, och det heter "fisk". För att snabbt förstå hur du utför det korrekt kan du ta bollen, som borde vara placerad mellan knivarna. Koppla av huvudet och luta det tillbaka. Förresten, kommer denna övning att hjälpa till att bli av med den andra hakan. När det är klart vilken position kroppen ska ta, bör bollen avlägsnas och allt måste upprepas, detsamma. Det rekommenderas att utföra omedelbart efter sömnen i en halv minut. För att avsluta denna övning är en sträcka, som sitter ner och sträcker ut på din andas ut med händerna mot foten.
  4. Vid slutet av laddningen är det värt att göra Dr Bubnovskys övning för viktminskning av buken, men det kommer också att slappna av i ryggraden - halvbryggan. Ligga på ryggen, böja knäna och skjut dina skinkor uppåt så att din kropp bildar en rak linje.