Den svenska väggen för barn

I den moderna världen har nästan alla hus en dator, TV, DVD-spelare. Allt detta gör utan tvekan vårt liv bekvämt. Men samtidigt lägger vi mindre uppmärksamhet åt fysiska övningar och sport. Detta gäller särskilt barn, som nästan är omöjliga att riva av från att titta på tecknade filmer eller dataspel som påverkar medvetandet. Men det är mycket viktigt att ta hand om att stärka hälsan i barndomen. Fysiska belastningar stärker barnets immunitet, lindrar honom av onödig ömhet. Alla föräldrar kommer överens om detta. Många kan dock säga att de inte kan köpa en modern tränare, och det finns ingen möjlighet att köra ett barn i hallen. Men det är inte nödvändigt alls. Barnens svenska väggar, installerade hemma, kan komma till räddning.

Välj en vägg

Om ditt barn är lite över ett år, kommer den optimala lösningen att vara en trä svensk vägg för barn. Det är fördelaktigt utmärkt av ljusa färger och trevligt att ta hand om. Huvudmaterialet för sådana väggar är tall och ek, vilket är nyckeln till produktens miljövänlighet. Dessutom kommer barnet inte lätt att glida på trästegen. Men att köpa en extra matta blir inte överflödig och ger dig en hel del sinnesfrid för ditt barn. I värsta fall, istället för en matta, är den gamla madrassen placerad under väggen också lämplig. En bra svensk vägg för små barn görs utan akuta vinklar, vilket kan skada barnet. En signifikant fördel kommer att vara den förutsedda möjligheten att lägga till ytterligare simulatorer. Det kan vara ett rep, gymnastikringar, barer eller en bänk. När du köper den här simulatorn är det bäst att ta en som är utformad för största vikt. När allt kommer omkring har barnen möjlighet att växa snabbt. Och du kommer nog inte vilja byta barnens svenska vägg för din lägenhet några år. Lösningen på detta problem kan vara inköp av en metallisk svensk vägg för dina barn. Det är inte lika säkert som trä, och därför rekommenderas att köpa den till äldre barn. När du köper en metallsimulator, ska du välja den vars korsbalk kommer att vara täckt med slipmaterial. Dessutom kan metallens svenska vägg naturligtvis betraktas som en möjlighet att engagera sig för alla familjemedlemmar, eftersom den är konstruerad för stora belastningar. Både trä- och metallens svenska väggar är mycket kompakta. Till skillnad från tunga simulatorer ser den svenska väggen inuti barnrummet väldigt vackert ut och får barn att ha roligt och en önskan att spela den.

Installationsrekommendationer

Trots den svenska väggens kompakta storlek bör valet av installationsplatsen kontaktas med särskild vård. Du bör ge alternativ för övningar som ditt barn ska utföra, och placera väggen så att deras genomförande inget hindrats. Separat måste du erbjuda ett alternativ med gångjärnsgungor, som kan vara omedelbart i satsen eller köpas separat. För din egen sinnesfrid är det önskvärt att fixa den svenska väggen i tre plan - golv, vägg, tak. Detta gäller speciellt för metallväggar. Du kan inte montera maskinen på gipsskivans väggar. Endast till en stark armerad betong eller tegelbotten. Att installera väggarna kommer att bli ett hinder och upphängda tak.

Genom att följa dessa rekommendationer kan du välja för dina barn den bästa varianten av den svenska väggen, välja placeringen av placeringen och på ett tillförlitligt sätt fixa det. Barn kommer med glädje att utföra övningar på det, inte bara i form av klasser utan också helt enkelt spela. Grunden för sitt hälsosamma liv kommer att läggas från ung ålder.