Jag vill ha tvillingar - hur man gör det?

Vissa kvinnor bekänner att de vill bli tvillingar och försöka räkna ut hur man gör det naturligt. Tvillingar är tvåsidiga tvillingar. De utvecklas från enskilda ägg som har befruktats av olika spermier.

Hur man tänker tvillingar?

I en cykel ripas tjejen oftast bara ett ägg. Men under påverkan av olika faktorer är flera mogna mogna. Att veta varför detta kan hända är nödvändigt för paret som vill förstå hur man ska bli tvillingar.

Det bör noteras att in vitro fertilization (IVF) är det enda sättet att garantera en multipel graviditet. När proceduren utförs lägger läkarna flera befruktade ägg. Det är av denna anledning att till följd av IVF, är ofta identiska tvillingar födda. Men du måste förstå att detta är ett allvarligt förfarande, som har sina egna särdrag och möjliga risker. Det kommer med de som har medicinska bevis.

Andra tillförlitliga sätt att hjälpa dem som vill tvillingar och söker sätt hur man gör detta existerar inte. Men kunskapen om orsakerna till att mer än ett ägg kan mogna i en tjejs kropp kan öka sannolikheten för twinning något:

Om en tjej vill föda tvillingar och söker svar på frågan om hur man gör det, borde hon veta och ett ögonblick. Ibland är en multipelgraviditet resultatet av att man tar hormonella droger, till exempel vid behandling av infertilitet. Men sådana läkemedel kan bara druckas under indikationer och det är omöjligt att självständigt lösa frågan om deras mottagning.