Färgberoende - behandling

Färgad lav är en svampsjukdom som påverkar hudens hudhud. På de hudområden där svampen avgjordes bildas platta fläckar av rosa, gulaktig eller brun färg. Fusing, utbildning upptar betydande delar av kroppen. De vanligaste platserna för lavspett är nacke, rygg, bröst och mage. Ibland påverkar färgavskrivningen hårbotten.

Traditionell behandling av färglök

Färgad lava har en kronisk karaktär av kursen och fullständigt botar sjukdomen, så att det inte blir något återfall, det är bara möjligt med hjälp av en specialist. Självmedicinering är inte tillåtet!

Preparat för behandling av färglök appliceras i en komplex form i kursformen.

När man behandlar färgad lava hemma för att förbereda huden för behandling, är det bättre att tvätta med tvål eller tjärsåpe. För att öka effekten av behandling av färgavskrivning kan du också torka kroppen med ättika eller borsyra.

För extern användning vid behandling av färglök, salvor, krämer och lösningar med antimykotisk effekt rekommenderas. inklusive:

För att fullständigt bli av med svamp sjukdomen bör du fortsätta i enlighet med anvisningarna bifogade läkemedlet och applicera drogerna två gånger dagligen i minst två veckor.

Vid omfattande hudskador används tabletter för att behandla färgavskrivning. De mest effektiva är sådana antifungala läkemedel som:

Behandling av färglök folkmekanismer

Såsom redan nämnts är det möjligt att endast genomföra läkemedel enligt det schema som rekommenderas av en hudläkare för att genomföra en fullvärdig behandling av färgavskrivning. Det är dock inte förbjudet att använda ytterligare folkrättsmedel och anses även vara önskvärt. Alternativ medicin rekommenderar användning av vissa naturliga ämnen och växter för att bli av med svampen så snart som möjligt. Vi erbjuder recept för det mest effektiva sättet.

Intern botemedel baserad på celandine

ingredienser:

beredning

Blad, blommor och stjälkar av jordland, blandat med granulat. Sätt blandningen i en väska av gasbindning. Krydda pre-stoke före utseendet av stuga ost, samla ostmassa bitar, sätta dem i en glasburk. I ett kärlkakor sänk saken med innehållet, tryck ner det med en vikt så att det i framtiden inte flyter upp. Banken kan tåla en månad på en cool plats och tar av sig filmen varje dag. Efter denna tid filtreras tinkturen och placeras på kylskåpets bottenhylla.

Ta drogen ska vara en matsked tre gånger om dagen.

Det yttre agenset baserat på tvålmedicin

ingredienser:

beredning

Torkad rot av tvålfatet, häll ett glas varmt vatten och lämna över natten. Stretching på morgonen, infusion, fuktar dem med gasbind, viks i flera lager, och används som en lotion.

Också effektiv dagliga bad med avkok av rötter av tvål.

De hjälper till att bli av med svampformationer av torkning, lotion och applicering:

En viktig plats vid behandling av färglök tar hand om hygien i kroppen och hemmet. Underkläder med svampinfektion bör tvättas så ofta som möjligt vid hög temperatur och strykas så mycket som möjligt med ett hett strykjärn.