Mickey Rourke går på datum med en ung främling

Det verkar som att den 63-årige Mickey Rourke distraherade från sina hundar och tog upp den gamla - han bestämde sig för att förföra en annan skönhet, som skulle vara sitt barnbarn. På helgen sågs skådespelaren med en främling, som är mycket yngre än han.

Romantisk Datum

Paparazzi fångade stjärnan i "Expendables" i West Hollywood. Han och hans följeslagare lämnade restaurangen, där de snyggt pratade med ett glas vin. Cavalier satt en vacker tjej i en taxi och väntade på att bilen skulle lämna, satt i sin Lexus och körde bort i okänd riktning.

Journalister föreslog att förhållandet mellan älskare bara börjar och redan har etablerat övervakning för Rourke. Det råder ingen tvekan om att de snart kommer att rösta på den långhåriga modellens personlighet.

Läs också

beau

Nya relationer har gynnat stjärnan, andas liv i det. Han bytte håret (ljuskrullningar gjorde honom yngre), klädd i en svart läderjacka och visade ett snövit leende.

Dessutom besegrade skådespelaren depression, satte slut på dåliga vanor, återvände till ringen och sköts i biografen.

Låt oss lägga till, efter att ha skiljts med Anastasia Makarenko, Rourke inte längre gjort romaner med unga långbeniga tjejer av modellutseende och föredrog att spendera fritid i samhällen med fyrbenta vänner.