Chakras och deras färger

Populär holografisk terapi studerar en person som en slags källa som avger ljus. Totalt har en person 7 chakras, medan varje har sin egen färg. De började studera dem för 4000 år sedan i Indien.

Chakras och deras färger

I denna behandling studeras ljuset i hela spektrumet. Varje chakra ligger på ett visst ställe. I mitten finns en svart boll som rör sig moturs. Det fungerar som ett centrum som koncentrerar den spridna energin. På grund av bollens konstanta rotation, omvandlas den till önskad färg.

Chakra färger och deras betydelse

  1. Den röda chakran ligger vid ryggraden. Denna färg ger ekonomiskt välbefinnande och behåller möjligheten att koncentrera sig. Dess brist kan prova utseendet av sådana sjukdomar: depression, svaghet, problem med blodkärl och nedsatt immunitet.
  2. Nästa chakra är apelsin och ligger 5 cm under naveln. Hon är ansvarig för den känslomässiga sidan av livet. Dessutom ger den orangefärgen en reproduktiv funktion och är så kallad ungdoms elixir. Dess brist kan prova utseendet av könsorganens sjukdomar, liksom fetma.
  3. Den tredje chakran är gul och ligger i solar plexus. Denna färg ger personen självförtroende, ger en känsla av ro och styrka för att uppnå mål. En otillräcklig mängd av denna färg kan orsaka sjukdomar i mage, lever, ryggrad och blodkärl.
  4. Hjärtchakran är grön . Denna känsla är ansvarig för kärlek . Dessutom hjälper chakraens gröna färg att vara lycklig och hitta en balans i livet. Dess brist kan negativt påverka hjärtat och bidra till uppkomsten av astma eller bronkit.
  5. Den femte blå chakran ligger i mitten av halsen. Hon ansvarar för förmågan att kommunicera, liksom för alla aspekter av kreativitet. Dess brist kan provocera utseende av skolios, liksom problem med halsen och till och med en stroke.
  6. Den sjätte chakran ligger i pannan och kallas det tredje ögat. Chakras blå färg ger en person förmågan att se och tänka och utveckla intuition. Dess brist kan orsaka hjärntumör, blindhet och andra huvudproblem.
  7. Sjunde chakran har en lila färg och ligger på vertexen. På grund av denna färg har en person en viss koppling till de högre krafterna och kosmos. Chakraens violetta färg ger personen visdom och andlighet, liksom möjligheten till intellektuell utveckling. Dess brist bidrar till uppkomsten av olika energiproblem.