Catherine Pierce Style

Vampyr Diaries är en serie som vann många tittares hjärtan tack vare dess fascinerande plot. Men det är inte allt som denna serie kan erbjuda. Det finns också attraktiva och charmiga aktörer. Till exempel, Katherine Pierce, vars klädstil kännetecknas av en speciell unik smak, varför hon förtjänar särskild uppmärksamhet ur modeens synvinkel.

Den mörka sidan

Seriens hjältinna om vampyrer, i hennes bild Catherine Pierce föredrar mörka färger och tycker särskilt om svart färg i kläder. Men allt är lite mer invecklat än vad som verkar vid första anblicken. Katherine älskar att förbli feminin och attraktiv, så hon föredrar skor med höga klackar och kläder för figuren . Flickan betalar ständigt hyllning till mode och lyckas se fantastisk ut i någon av århundradena, under vilken åtgärden äger rum på bilden. Om vi ​​pratar om kvällsklänningar, har Catherine Pierces brud alltid alltid sin egen stil. Flickan föredrar eleganta och eleganta klänningar till golvet. Tillsammans med hennes eleganta kastanj hår och mörka ögon matchar de mörkblå nyanserna perfekt, liksom hennes favorit svarta färg.

Nyanser av stil

Makeup i stil med Catherine Pierce, först och främst markerar ögonen. Flickan gillar mörka skuggor för ögonen, och använder också svart eyeliner, vilket mycket positivt betonar hennes uttrycksfulla egenskaper. När det gäller rodnad använder de lite, och läppstift är inte heller ljus. Katherine gillar inte att använda extra tillbehör, men hennes garderob har alltid plats för saker från huden, liksom snygga jeans och snygga T-shirts, toppar och blusar. Hennes bild kan verka lite enklare, men den framhäver perfekt figurens och stilens värdighet.