Kläder av figur typ

Den största svårigheten att skapa en bild är det rätta valet av kläder av typen siffra. Endast kläder som passar din figur kommer att skapa den mest framgångsrika bilden.

Hur man väljer kläder efter typ av figur?

Nästan den vanligaste kvinnliga figuren är en stabil trapezform. Dess karakteristiska egenskaper är smala axlar och breda höfter. Innehavare av denna typ av figur måste vara uppmärksamma på olika typer av byxor - bananbyxor eller rakbyxor, som visuellt kommer att dölja den överdrivna bredden på höfterna. Köp inte för smala jeans, det är bättre att fokusera på flared modeller, medan flare borde matcha bredden på dina höfter. Det kommer att se bra kjol-trapezium och kjolar-polusolnce, samt klänningar i Empire-stil . Det är dessa produkter som gömmer höfterna väl och betonar området på bröstet och midjan.

Praktiskt taget finns inga speciella rekommendationer för tjejer med timglasfigur, eftersom ett sådant komplex är en klassisk kvinnlig silhuett och kläder för denna typ av figur kan vara mycket olika. Det enda som ska undvikas är inredda byxor som visuellt förstorar höfterna. Ge din preferens till modeller-bananer, byxor, där det finns en överdriven midje eller rak skärning. Kjolar kan plockas upp av ett brett utbud, samtidigt som de kombineras med en tätt topp och monterade jackor. Till en sådan yta kan kläder för helt olika typer av figurer passa och matcha bra.

En annan vanlig typ av figur är en inverterad trapezoid. I det här fallet är det inte alls svårt att välja en klädstil för en figur eftersom flickor har råd med någon botten. Det är på denna figur att byxorna är perfekta. Huvudregeln - om botten har en snäv passform, ska toppen ha en fri silhuett, så att den skarpa skillnaden mellan höfterna och axlarna inte slår på.