Blake Lively i en baddräkt

Idealet för de flesta tjejer och kvinnor är den amerikanska skådespelerskan och modellen Blake Lively. Hon är ägare till en fantastisk figur. Fame kom till henne med utgåvan av serien "Gossip Girl", där hon spelade på bilden av en långhårig blondin. Blake Lively i en baddräkt, även efter barnets födelse, ser fantastiskt ut. Och allt detta tack vare konstant arbete på dig själv.

Blake Lively i en baddräkt - harmoniens hemligheter efter första födelsen

När skådespelerskan kom i popularitet, vägde hon bara 57 kg, med en tillväxt på 178 cm. På kort tid blev hon en muse av många designers. Bland dem är modehusen Christian Labuten och Karl Lagerfeld .

Den 28-åriga skådespelerskan gillar att klä sig vackert. Och varje utgång är en ny bild. En gång bröt hon alla rekord av modekvinnor - för en dag bytte hon 10 kläder.

Du kan ofta se Blake Lively på stranden. Och varje gång är en ny baddräkt, som betonar sin skönhet, harmoni och sexualitet.

I slutet av 2014 blev skådespelerskan en mamma. Men vad var hennes fans överraskning när de såg Blake Lively i en baddräkt strax efter förlossningen. Hon såg fantastiskt ut.

Vad är hemligheten för Hollywoods skådespelers harmoni?

Slöjan av sekretess öppnades av hennes personliga tränare Don Saladino. I sitt arbete följde de sig till sådana regler:

  1. Målet med varje utbildning är att återställa energi. Blake Lively avgav inte sin kropp med tunga övningar.
  2. Utbildning ägde rum 6 gånger i veckan. Varje dag är ett nytt komplex för olika zoner. Detta gjorde det möjligt att återge den perfekta siffran. Blake Lively blinkade redan i en gul baddräkt och lockade uppmärksamheten hos paparazzi.
  3. Ett livsmedelskomplex sammanställdes. Ät skådespelerskan 5 gånger om dagen, inte hoppa över frukost.

Sommar 2016 - premiärfilmen "Otmel" och gravid Blake Lively i baddräkt

Det verkar som att skådespelerskan bara föddes, men några veckor senare var hon redan involverad i skytte av filmen "Otmel". I det var hon tvungen att visa en surfers idealiska kropp, och hon lyckades 100%. Det var i den här filmen som Blake Lively dök upp i en sportbaddräkt. Hennes figur, liksom före graviditeten, såg perfekt ut, väl pumpad och spänd.

Läs också

Inte mycket tid passerade och på USA: s självständighetsdag fotograferade paparazzi den gravida Blake Lively igen i en baddräkt. Hon och hennes man Ryan Reynolds och vänner hade kul, och skådespelerskan var glad.