Två skönheter under ett tak: Stella Maxwell flyttade till Kristen Stewart

Förhållandet mellan stjärnan i "Twilight" och en av änglarna Victoria's Secret flyttade till en ny nivå. Under alla omständigheter lämnades sådan information av insider till en av de västra publikationerna.

Om romanen Kristen Stewart och mannequinsna Stella Maxwell blev känd för 6 månader sedan. Nåväl, nu bestämde sig samma kön par kändisar att komma ihop.

Insidan från Stellas entourage berättade följande:

"De började bo i ett hus. Stella spenderar ständigt tid i Los Angeles-herrgården av sin älskare. "

Ett medvetet beslut

Flickor är mycket seriösa om varandra, de är bara bra tillsammans, det är därför de vill spendera så mycket tid tillsammans som möjligt. Stella har lägenheter i New York, men hon bestämde sig för att bo på västkusten med hennes älskade tjej skulle vara bättre för henne.

Flickvänner nyligen, som en tråd med en nål - var en, där och en annan. Kristen sköt i New Orleans - Stella flög till henne:

"Båda är verkliga workaholics, de arbetar mycket, och det ger dem glädje. Men samtidigt gör tjejerna ansträngningar att inte separeras under en lång tid. Kristen ser verkligen kär i hennes flickvän. ​​"

Minns att rykten om den "okonventionella" romanen Celebris dök upp ungefär ett år sedan. Men då hade dessa nyheter ingen fortsättning. Om att Stella och Kristen inte bara är flickvänner, började de prata igen i december. Relationen flyttade från ett vänligt format till en mer allvarlig efter att modellen flög till Savannah, där BAFTA-vinnaren deltog i skottningarna.

Källan berättade följande:

"Flickorna stannade ihop i flera dagar, men de insåg att de gick så bra tillsammans att de inte ville lämna. Och de känslor som de upplever är inte längre vänskap. "
Läs också

I princip är denna union inte förvånande, för Kristen har upprepade gånger träffat kvinnor, hennes senaste roman - med sångaren St. Vincent slutade i oktober förra året. Model Victoria's Secret träffade chockerande och kärleksfulla Miley Cyrus.