Ши C д C Kшиши Kши Kшиши Kши Cшиши Cши C

Den fantastiska och förtrollande ön Bali är en av de mest populära ställena att koppla av med utländska turister. Detta indonesiska paradis är känt för sin unika kultur , vackra tempel , stora risfält , gamla arkitektoniska monument och naturligtvis sandstränder . En av de bästa orterna i Bali är Lovina Beach, om de funktioner som vilar på, som vi kommer att berätta ytterligare.

Allmän information

Lovina Beach ligger i nordvästra delen av Bali, i en av de största provinserna på ön Bouleleng och dess kust sträcker sig 8 km väster om Singaraja och består av ett antal byar Kaliassem, Kalibukbuk, Anturan och Tukad Munga. En gång i tiden fanns små fiskeuppgörelser, som, efter att ha förenats, började anses vara en av de bästa orterna i Indonesien. Det melodiska namnet Lovina, som bokstavligen betyder "en kärleksfull mamma", gavs till regionen av den lokala bosatt Panji Tisna, som var en av grundarna till turismens utveckling på Bali.

Klimatet i denna del av Bali är detsamma som på hela ön - hett tropiskt. Genomsnittliga dagtemperaturer för luft och vatten året runt skiljer sig nästan inte - +27 ... + 29 ° C, medan på natten sjunker termometerns kolumn periodiskt till +22 ° C. Om du prioriterar strandstöd, är resan bättre planerad för perioden från april till november, då det finns en "torr" säsong i dessa delar.

En särskiljande egenskap av semesterorten Lovina är dess lugna, avslappnade rytm av livet, så att du kan koppla av och njuta av resten. Denna plats är idealisk för familjer med småbarn och äldre som drömmer om en lugn och avskild tidsfördriv.

Vad att se på Lovina Beach?

Den största attraktionen för semesterorten Lovina är dess kust. Hela sträckan av Bali norra kust omges av ganska smala stränder med svart sand, som kan nås av många små sidogator som löper vinkelrätt mot vägen på öst och västkusten. Dessa stränder är i allmänhet säkra för simning, och nuvarande, i motsats till den bullriga surfen i söder, är relativt lugn. Vattnet ser inte långt borta från ren, på grund av sandens färg, men i själva verket är det nästan alltid transparent.

Trots att Lovina är mest populär bland älskare av lata strandlov, betyder det inte att det inte finns några andra underhållningar på orten. Bland de mest intressanta klasserna för turister är det värt att notera:

Förresten är en av de främsta egenskaperna hos Lovina-stranden i Bali den rosa trottoaren på huvudgatan, vilket gör det möjligt att bestämma gränserna för turistområdet, för där färgens spår slutar, börjar en ny utväg.

Hotell och restauranger i semesterorten Lovina

Trots att Lovina Beach inte är en av de största orterna i Indonesien är turistinfrastrukturen här välutvecklad. Inte långt från den lokala stranden finns det flera underbara restauranger och hotell, resten där du aldrig kommer att glömma. Bäst, enligt besökarnas recensioner, är Lovina Beach hotell:

  1. Lovina Beach Hotel - ett utmärkt alternativ, som erbjuder gästerna bekväma rum med vacker utsikt över stranden. Gratis privat parkering finns på plats, en internationell restaurang och en stor utomhuspool. Dessutom har gäster gratis tillgång till internet och kabel-TV. Kostnaden för att bo på rummet - från 26 USD.
  2. Lovina - ett elegant 4-stjärnigt hotell i hjärtat av orten, på 5 minuter. promenad från stranden. Komplexet har ett spa, gym, bar-restaurang, pool och parkering. Rummen är separata villor, gjorda i traditionell balinesisk stil. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet, där du kan boka en rundtur i omgivningarna och lokala attraktioner. Priset för 1 natt är 150-950 USD.

Catering anläggningar i orten är också ganska många, med de flesta av dem ligger precis vid stranden. I lokala restauranger är asiatiska och indonesiska rätter till största delen förberedda, och tjänsten är preget av hög professionalism. Bland de populäraste kaféerna i semesterorten Lovina är värda uppmärksamhet:

Hur kommer man dit?

Du kan komma till Lovina resort i Bali själv eller med kollektivtrafik :

  1. Med bil. De flesta turister kommer till semesterorten Lovina Beach från söder på en personlig eller uthyrd bil . Resan från Kuta tar ca 3 timmar, och från Sanur - lite mindre. En annan populär väg är en 2-timmars resa från Ubud till den centrala höghöjdsregionen. Så på väg till Lovina kan du ringa i Bedugul eller Kintamani.
  2. Med taxi. Det är möjligt att få från Bali International Airport till orten för endast 35 cu. Du kan beställa en bil precis vid huvudterminalen.
  3. Med buss. Den viktigaste typen av kollektivtrafik på ön Bali är en busstransport taxi "BEMO", där du kan sitta direkt på flygplatsen. Dessa små bussar är inte särskilt bekväma och rymliga, men är idealiska för budgetturister. Biljettpriset från 1 person är ca 4-5 cu.