Zoe Saldana fick en stjärna på Hollywood Walk of Fame

Den 39-årige Zoya Saldan har en bra anledning att gå ut! Den populära skådespelerskan blev ägaren till stjärnan med hennes namn på "Walk of Fame" i Hollywood, för första gången som visar sin familj i full kraft.

Viktig händelse med nära människor

Zoe Saldana, som blev en stjärna av blockbusters, starred i "Avatar", på torsdagen i en högtidlig miljö, öppnade hennes namnstjärna i Los Angeles.

Zoe Saldana vid öppningen av namnet stjärnan på Hollywood Walk of Fame den 3 maj

Skådespelerskan verkade framför fansen och reporterna fullt beväpnade, med en känslig blek persikoklänning på band med en djup halsring broderad med pärlor. Efter att ha avskedat sitt långa hår såg hon väldigt romantiskt och glödde med glädje.

Kollegor av Mila Kunis och Ashton Kutcher, regissören James Cameron, med vilken hon villigt poserade för fotot kom till grattis Zoe på en så viktig dag för henne, lyssnade på sina berörande tal till hennes ära från rostrummet.

Zoe Saldana och Mila Kunis
Zoe Saldana och James Cameron
Zoe Saldana med James Cameron och Mila Kunis
Mila Kunis och Ashton Kutcher

Saldana och hennes make Marco Perego, som vanligtvis inte tar sina söner till sociala evenemang, bestämde sig för att göra ett undantag och visar fansen sina söta arvingar.

Zoe Saldana och Marco Perego med söner

Det är ovanligt

De 3-åriga tvillingarna Sai och Bowie, liksom den yngste sonen i paret 16 månaders gamla Zen, klädd av mamma i blå skjortor och jeans, var söta.

Curly små pojkar, som inte var vana vid sådan uppmärksamhet, var lite förvirrade och förvirrade, fruktade främlingar, och i synnerhet de oändliga blinkarna av kameror. Saldans barn lämnade inte sina föräldrar.

Läs också

Förresten vände sig i sin tacksam monolog Zoya till sin man och söner. Skådespelerskan tackade Marco för sitt stöd, känslighet och kärlek, liksom för en ovärderlig gåva - tre barn som kallar dem ett riktigt "mästerverk". Användare av nätverket har kommit överens med detta och du?