Mila Kunis på ett elegant sätt framträdde på CinemaCon-festivalen i Las Vegas

För några dagar sedan i Las Vegas lanserades en filmfestival, som heter ComiCon. Som regel finns det ett stort antal stjärnor av den första storleken och i går gick 34-årige skådespelerskan Mila Kunis in i journalisternas linser. Vid denna händelse kom kändisarna av en anledning och kom för att presentera sin nya bild "Spion som kastade mig".

Mila Kunis

Mila visade en elegant bild

På bordeauxmattan var 34-årige Kunis i en mycket intressant outfit. Kvinnan kunde se en svart blus som visade sig vara en "zest" - en öppen rygg med nackremmar och en rak kjol i svart och grönt glänsande tyg. För att göra bilden mer komplett, hade Mila eleganta svarta höghåriga skor på fötterna. Och nu vill jag säga några ord om håret och sminken som Kunis visade. Hår skådespelerska löst, lite curling dem, och gjorde en smink i ett naturligt färgschema, sätta ögonen på bruna skuggor och på läpparna knappt märkbar glans.

Efter bilderna av Kunis dök upp på Internet, i sociala nätverk, kunde du hitta inlägg här som är innehållet: "Mila ser fantastisk ut. Hon tycker verkligen om mig och den här outfiten blir galen mot henne "," Utmärkt kombination av blus och kjol. Det visade sig vara en lyxig bild. Kunis vet hur man klär sig med smak. Bra gjort! "," Jag gillade mig alltid Mila. Hon är en mycket vacker kvinna och vet hur man klär på denna värdighet. Den här bilden var väldigt snäll. Jag gillar det! ", Etc.

Förutom Kunis på borggården kunde du se hennes kollega på uppsättningen Keith McKinon, som i bandet "Spy who threw me" spelade också en viktig roll. Före reportrarna uppträdde Kate i en svart byxor, samma färgöppna topp och röda sandaler med höga klackar.

Keith McKinnon och Mila Kunis
Läs också

Mila vill spela i fortsättningen av tv-showen "The Show of the 70's"

Efter demonstrationen av filmen var över, hölls en presskonferens med Kunis, där skådespelerskan svarade på olika frågor. En av dem berörde tv-filmen "Show of the 70's", på vilken uppsättning Mila träffade sin framtida man Ashton Kutcher. Journalister undrade om Kunis skulle vilja fortsätta att arbeta i den här filmen. Det här är vad stjärnan på skärmen svarade på:

"Det var mycket kul att skjuta i den här filmen. Vi var barn, och då skulle vi anta att Ashton efter många år skulle bli min man, det var omöjligt. Med många aktörer från den här tejpen upprätthåller vi fortfarande vänliga relationer. Naturligtvis har var och en sitt eget liv, men jag tror att om producenterna erbjöd oss ​​att dra tillbaka i fortsättningen av 70-talets show, skulle många komma överens, och jag inkluderar. "