Biocoaming av hår

De som naturen inte har tilldelat med krullar, vill ofta korrigera detta irriterande missförstånd. Men det är för besvärligt att fitta med ett krullande rep och curlers och kemoshavka förstör håret. Problemet löses helt enkelt: med hjälp av ett gäng, långsiktig stuvning eller snidning. Samtidigt är hårbiocasting den optimala lösningen, eftersom det inte bara ger hårvolymen och locken utan förbättrar också deras struktur. Självklart, bara om proceduren utförs korrekt.

Vad är hårbiovetenskap?

Korrekt - det betyder att mastern på rätt sätt plockade upp den aktiva föreningen med den nödvändiga fixeringsstyrkan (de är som regel tre) beroende på hårets kvalitet och klientens önskemål, bestämde bestämd diameteren av de spolar som håret är såret och den idealiska exponeringstiden. Dessutom måste frisören ha en viss skicklighet för att dela håret väl i strängar och dra åt dem tätt. Det är därför priset för tjänster av en riktig professionell är vanligtvis hög, och antalet negativa recensioner från flickor som är olyckliga med en frisör är alarmerande. Du kan endast överlåta ditt hår till en specialist som specialiserat sig på perm. Det blir trevligt om du rekommenderar det till en vän som redan använt tjänsterna.

Producenterna hävdar att bioväven påverkar håret hårt, det finns inga aggressiva komponenter i kompositionen, såsom ammoniak, tioglykolsyra och väteperoxid. Huvuddelen av moderna droger är cysteinhydroklorid, som är en analog av cystin, en aminosyra som ingår i hårflingor och ansvarar för elasticitet och glans. Krulhår i krullar under lång tid utan användning av kemi är omöjligt, cysteaminhydroklorid är fortfarande en produkt från kemisk industri, så du måste vara beredd på att hårkvaliteten blir lite sämre - de kommer att bli mer torra och spröda.

Bestäm hårets längd för en idealvåg

För varje frisyr finns det speciella egenskaper för curling. Biokapning för kort hår och biovavavka för medelhår är inte så annorlunda: om du har en andra och tredje längd kommer medelstora lockar att se bra ut, och du behöver inte ha någon speciell hårklippning för curling. Allt du behöver tänka på är hårets struktur, ansiktsegenskaper och hälsa. Den senare faktorn är viktig, eftersom hårbiosolutions inte rekommenderas under vissa förhållanden:

Om ditt hår är skadligt eller tidigare målat med henna och basma, tar det långsiktigt inte heller långsiktig styling.

Långt hår är också nödvändigt för långt hår. Lås kan snabbt hanteras under egen vikt eller bli mycket större än avsedd. Därför, för hår av den fjärde längden och mer, rekommenderar experter en hårklippning med en kaskad med en arkivering. Om långvarig biokostning är planerad, bör större krullar göras med medelstora spolar - du kan lätt räta krullarna med en diffusor eller en hårtork. Men dessutom kommer curl dem bara att hända på en curling stång eller hår curlers. Hur lång tid tar biokonversionen av hår också direkt av från deras skick och längd.

Biotiskt hår hemma

Om du bestämmer dig för att göra det själv, köp endast produkten från en pålitlig tillverkare och följ instruktionerna exakt. Var beredd på att installationen kräver ytterligare vård. Med en viss färdighet tar det dagliga håret i dig inte mer än 10 minuter! Ändå måste hårvård efter biokontrollen vara mycket försiktig: du måste välja en speciell schampo och balsam för krökt hår, en gång i veckan för att göra en mask, välja kvalitetsprodukter och mycket noggrant kamma ut.