Viferon för nyfödda

Return sjuk sjuk hälsa utan droger och på kortast möjliga tid - drömmen om någon förälder. Immunostimulerande läkemedel är den huvudsakliga lösningen på detta problem för förkylningar. Viferon för spädbarn är en av de mest effektiva och säkra drogerna idag.

Preparatets farmakologiska egenskaper och frisättningsform

Viferon är ett läkemedel som skapats på basis av α-2β-interferon, vitamin C och E. Den har en aktiv antiviral och immunostimulerande verkan. Det används som en del av komplex terapi vid behandling av virusinfektioner. Det finns inga biverkningar, dessutom kan detta läkemedel minska den terapeutiska dosen av antibiotika och deras toxiska effekt.

Typer av Viferon:

Salva Viferon för nyfödda

I denna form används drogen i fall av papillom, inflammation eller andra hudinfektioner. Dessutom är det godkänt för användning även av för tidiga och försvagade barn och kvinnor under graviditeten för behandling av sexuellt överförbara infektioner.

Gel Viferon

Det används för att behandla barn med återkommande stenosering laryngotraheal nekros. Det appliceras på slemhinnan med en bomullspinne.

Skillnaden mellan gel och salva är att gelén torkar slemhinnan och salvan återfuktar den. Så användningen av denna eller den här typen av drogen beror på barnets slemhinna.

Stearinljus Viferon för nyfödda

Utmärkt används i ett komplex mot infektiösa och inflammatoriska sjukdomar hos barn (eventuellt även för tidigt och svagt), inklusive SARS och viral hepatit .

Dosering av Viferon för nyfödda

Gel och salva appliceras på huden och slemhinnorna lokalt.

För profylakse Viferon för nyfödda (inklusive prematura barn födda bortom 34 veckor) i form av ljus tilldelas 150 000 IE 1 st. var 12: e timme i minst 5 dagar. För tidiga spädbarn med ålder mindre än 34 veckor - dosen och kursen är densamma, men var 8: e timme.

Det rekommenderade systemet för behandling av många infektiösa och inflammatoriska sjukdomar är huvudsakligen 1-2 kurser. Bryt mellan kurser i minst 5 dagar.

Men innan du börjar behandla detta läkemedel är det bäst att konsultera en barnläkare och noggrant studera instruktionerna för användning av Viferon för nyfödda.