Vad ska varje kvinna veta om en partner?

Sexuella relationer är en viktig aspekt av förhållandet mellan en man och en kvinna. Var och en av partnerna har sina hemligheter, av vilka vi kommer att försöka lösa.

För vissa män är kön känslomässig avslappning

Det finns tillfällen när en man är väldigt snäv och spänd, för att dela information som oroar honom, han vill inte och just nu behöver han bara sex. Mycket sällan finns representanter för det starkare könet som kan uttrycka sina känslor, smärta, rädsla eller förvirring. Således sparar man en viss tid alla dessa känslor i sig själv och spruter sedan ut dem med en enda och normal, enligt hans mening, sättskön. Kvinnor är tvärtom, om de är oroliga över något, är det väldigt svårt att vara anpassad till sex. Och för män är sexuella relationer ibland det enda sättet att visa sina känslor. Många kvinnor upplever sådan känslomässig detent och de känner sig vana.

Hur löser du detta problem?

Försök att prata med en partner, men inte under sex. Bäst av allt, inte ge utseende för att tillfredsställa hans behov, och därefter ta med sig en allvarlig konversation. Ge partnern att förstå att du förstår honom och inte skylla på sådant beteende. Om du nekar en man i närheten utan en särskilt viktig anledning, kommer han att känna sig onödig och avvisad.

Om en man börjar plåta, låter honom själv veta att han vill ha sex och du trycker honom bort med orden "Lämna mig ensam", tro mig, nästa gång kanske han inte vill ha dig. Varje man har sex med sina dolda känslor, och du avvisar det. Vid sådana tillfällen anser den älskade sig själv förödmjukad och mycket upprörd om detta. Din fras - "Jag är trött", han förstår själv - "Du är inte välkommen, jag gillar dig inte." Därför är det bevisat att män älskar kvinnor som inte döljer sin lust och alltid är redo för sex, i en sådan situation känner de sig mer självsäker och avslag påverkar dem inte på något sätt.

Om du är väldigt trött och inte har någon styrka för sex, förklara allt för honom lugnt och med argument. Därefter borde han inte känna sig förödmjukad och avvisad. Säg att du älskar honom och sex är väldigt viktigt, men nu är det inte rätt tid, för han har också sådana situationer.

Erection betyder inte att du vill ha sex

Många kvinnor kommer att bli förvånade, men en erektion hos en man kan inte betyda att han är sexuellt upphetsad och vill ha sex med dig. För att vara tydligare, låt oss överväga orsakerna till erektion, som inte är associerade med sexuell upphetsning:

  1. Morgon erektion beror oftast på att mannen har full blåsan, och följaktligen ökar trycket i bäckens nedre del.
  2. Friktion av täta kläder kan främja en erektion, och allt, eftersom på penis finns ett stort antal nervändar, friktion kring vilket ökar blodflödet.
  3. Uppförande påverkas av stress , eftersom blodkärlen vid denna tidpunkt smala, och följaktligen ökar trycket.

Har du sex eller kärlek?

Män skiljer sig avsevärt från kvinnor, och om du älskar romantik föredrar de spontanitet och hälsosamt passionerat sex, särskilt när du behöver förlora spänning och trötthet, som inte är de bästa förspelarna som är så älskade av de flesta kvinnor.