Var ska man tillbringa en bachelorettefest?

Så förbereder du dig för den viktigaste och efterlängtade händelsen i ditt liv - till bröllopet. Kanske bestämmer du dig för att följa traditionerna och planera en god semester med dina älskade vänner. Var kan jag få en hönsfest? Allt beror på din önskan och förmåga. Det viktigaste är att ta hand om hönans organisation före bröllopet. Gör inte det här på kvällen för firandet, annars kan semestern inte vara det bästa sättet för ditt utseende på bröllopsdagen.

I förväg, prata med dina vänner som förbereder hönspartiet, tänk på de möjliga alternativen för sitt innehav. Lös den ekonomiska frågan, för för bruden kan sådana kostnader vara allvarliga. Det är också värt att diskutera gåvor till högen före bröllopet. När du bestämmer dig för en ungefärlig plan för en bachelorette, glöm inte att förbereda allt du behöver i förväg.

Skript för bachelorette partiet

Vi uppmärksammar flera varianter av scenariot, eftersom det är möjligt att ha en bra tid för en hönsfest:

Hjälmlagad höna party

Om bruden är ägaren till sitt eget hem, så kan du säkert ordna en semester hemma. En sådan bachelorette fest kommer att vara ganska traditionell: du behöver inte så mycket - att ställa bordet, samla in flickvänner och kom ihåg den glada ungdommen, och kanske till och med slita tåran.

Kanske kommer du att tycka om "pyjama parti" varianten, i en avslappnad atmosfär, blir människor lättare uppenbarade och uppför sig mycket uppriktigt. Därför kommer giriga konversationer vara intensiva och uppriktiga. Du kan också förbereda i förväg några komedier eller melodramor, helst på ett bröllopstema. Även som underhållning kan du göra förmögenhet, en lämplig inställning kommer att skapa ljus.

Och hur tycker du om möjligheten till en spa-salong hemma? Du kan inte bara ha en bra tid, men också sätta dig i ordning innan firandet. Köp i förväg rökelse eller aromatiska ljus , ljusa naturliga cocktails, samt alla nödvändiga tillbehör och medel för SPA-förfaranden.

Bachelor party i en nattklubb eller bar

I den här situationen kommer du knappast att kunna prata. Men du kommer att ha en bra möjlighet att ha kul. Dansa, sjunga i karaoke, beställa en mans striptease. Det viktigaste - gör inga kompromissbilder, det är osannolikt att brudgummen kommer att tycka om det. Dessutom glöm inte att lämna chattiga flickvänner hemma.

Restaurang höna-fest

Sätt på dina chic klänningar med dina vänner, gör kvälls frisyrer och beställa bord i en bra restaurang. Där kan du och prata i en trevlig atmosfär och dansa, och du kan till och med flörta med söta män som sitter vid ett närliggande bord.

Fest i bastun eller i badet

Detta alternativ motsvarar ryska traditioner: i gamla dagar gick bruden till badhuset med sina vänner. Beställ några timmar en bra bastu, helst den där det finns en pool, biljard eller karaoke. Du kan bjuda in en strippare till bastun, om du vill ha något extra. Glöm inte lätt att dricka och snacks, samt tävlingar som hjälper dig att tillbringa tiden glatt.

Bachelor party i en dyr bil

Beställ en limousine i några timmar, helst för kväll eller natt. Tre till fem timmar kommer du att vara mer än tillräckligt. Ordna en smart fotografering . Och glöm inte att ta med champagne och snacks. Njut av din semester!