Hur man överlever skilsmässan med din älskade?

Det är bevisat att kvinnor som delar med en älskare är mycket svårare, eftersom de är naturligt känsligare och sentimentala. Hur man överlever skilsmässan med din älskade man - det finns inga universella tips om detta ämne, men kanske kommer någon att hjälpa rekommendationerna från dem som redan har gått igenom detta test.

Tips om hur man överlever skilsmässan med din älskade

Att dela med en älskare eller, ännu värre, att överges - för någon kvinna är det en chock. Den första reaktionen på en stressig situation är att gömma sig som en snigel i en "house" -konfiguration och börja gräva. Och förmodligen, för en kort period är detta användbart, men om sökandet efter misstag i sig själv blir själv flagellation, är det nödvändigt att vidta brådskande åtgärder.

Det första att göra, oavsett hur smärtsamt, är att bli av med "dina vittnes" vittnen. Gemensamma bilder och söta gåvor är osannolikt att återigen bli en källa till trevliga känslor, och till och med en framtida älskare som de knappt behöver för sina ögon. Så bli av med allt som påminner dig om en förlorad kärlek. Utan synd - i skräp kan endast mjuka leksaker ges till någon dagis.

Nästa steg är att fylla tomhet som uppstått med den älskade människans avgång. Det beror helt på kvinnans fantasi: du kan gå på en resa, registrera dig för träning, börja lära sig ett främmande språk. Och glöm inte att unna dig trevliga procedurer - massage, bad, etc.

Hur man överlever smärtan av att skilja sig från en älskad?

Trots den yttre lugnet är en kvinna efter avsked med sin älskare mycket lång i smärta. Starka människor visar inte sina känslor , Men man får inte låta smärta förstöras inifrån.

Art terapi metoder är bra i detta fall. Bilden av smärta kan dras eller blinds och förstörs sedan. De som älskar att dansa, kan du försöka skildra dina känslor i dansförlopp, och sedan - kom upp med en uppföljare som förkroppsligar väckelsen.

Ett annat sätt att klara smärtan är att hjälpa dem som är ännu värre. Det kan vara föräldralösa, vårdhemets gäster, övergivna djur. Deras uppriktiga tacksamhet blir för den lidande själen en riktig helande balm.