Vad ska man ha på en kort kappa?

En naturlig päls på en tjej eller en kvinna har alltid ansetts vara ett tecken på god smak och konsistens. Ju längre kappan var desto mer lyxig såg damen. Idag har inställningen till denna sak förändrats något. Det blev modernt att bära korta pälsrockar. Detta förklaras inte bara av den moderna trenden, utan också av bekvämlighet och bekvämlighet. Många tjejer som kör bilar får korta modeller, eftersom det är väldigt bekvämt. Dessutom är det ett tillfälle att inte gömma vackra höfter och ben, vilket också är viktigt för moderna skönheter.

Korta kappmodeller

Idag går modedesigners fantasi väldigt långt, och de erbjuder oss olika modeller av pälsrockar: från klassiska till skandalösa, sys från flera skrapor, målade i olika färger. Vilka är de mest populära pälsrockarna just nu?

  1. Kort svart päls. Denna modell kommer att vara för smaken av damerna som inte är chockerande, men älskar lyx och komfort samtidigt. Dess stora plus är att det alltid är efterfrågan och kommer knappast att gå ur mode under de närmaste fem åren. En kort svart päls är det mest mångsidiga alternativet, vilket idealiskt passar både med klänningen och med byxor, jeans eller kjol.
  2. Minkrock med korta ärmar. Mycket elegant modell, vilket ger ägaren en anteckning av aristokrati i bilden. Ett utmärkt alternativ för att gå ut i ljuset, gå till teatern. Var inte generad av korta ärmar. De är bara gjorda för dig att ha en anledning att bära en liten svart klänning utan ärmar och feminina långa handskar .
  3. Korta pälsrockar med huva. En sådan modell värms naturligtvis bättre än många andra i kallt väder, och huven kommer samtidigt att täcka en vacker frisyr från dåligt väder. Men det här alternativet bör behandlas mest noggrant. Faktum är att huvar ofta sträcker sig, varför pälsen förlorar sin form. Därför, häng aldrig ihop något av huven. Från tid till annan, kamma pälsen med en pensel. Du kan bära en kjol som en kjol och byxor.

Utan tvekan är även korta kvinnors pälsrockar från naturlig päls inte dyra. Men om du köper en klassisk universell modell och regelbundet tar hand om det, bär du det långt mer än ett år.