Vad behöver du för att öppna en LLC?

Om du vill leva i överflöd - du måste jobba hårt. Att arbeta för att hyra innebär att överleva. En värdig existens kan ge en verksamhet där pengarna fungerar för dig och inte vice versa. Att organisera ditt eget företag är inte lätt, men kanske lovande. Idag ska vi prata om vad som krävs för att öppna en LLC.

formaliteter

Många är oroliga över frågan huruvida det är möjligt att öppna en LLC för en arbetare. I princip är detta verkligt. Det enda och betydande problemet du kommer att möta är bristen på tid. Att kombinera flera arbeten är mycket svårt. Eget företag kräver stora investeringar, inte bara pengar, men också tid.

Med vad du bör börja öppna LLC. För det första är det nödvändigt att ansöka om hjälp till advokater som är engagerade i registrering av juridiska personer. De måste fylla i hela dokumentpaketet för dig, öppna ett konto hos banken, hjälpa till med registrering och registrering. Om du känner din styrka, kan du göra ditt eget arbete på alla dokument, men det blir svårt och riskabelt. Du kommer att ägna mycket tid och ansträngning.

För att öppna och registrera en LLC behöver du följande dokument:

Vad är ett avvecklingskonto för? Dess huvudsakliga funktioner är lagring av kontanter och kontantlös uppgörelse med partner. Regeln har vissa regler, enligt vilka vid räkenskapsperiodens slut ränta kommer att debiteras på balans av pengar på ditt konto. Räntan förhandlas fram vid kontraktets ingående.

För att öppna ett avvecklingskonto för LLC är det värt att noggrant överväga valet av banken, utarbeta ett avtal med det och förbereda de nödvändiga dokumenten. Banken behöver följande:

Kom ihåg att kopior av nödvändiga dokument måste vara nödvändigtvis certifierade av en notarie.

Om de viktigaste

Låt oss återvända till frågan om var du ska börja när du öppnar en LLC. Först och främst, utvärdera om det är lönsamt att öppna den. Var noga med att tänka på följande punkter:

För att göra verksamheten lönsam behövs nya idéer. En annan boutique med kjolar eller frisör kommer inte att överraska någon. För det andra, Konkurrensen är mycket stark, ditt företag kommer helt enkelt inte att överleva under dessa hårda förhållanden.

För ett mer eller mindre lönsamt företag krävs stora investeringar, minst en halv miljon rubel. Tyvärr kommer ingen att ge dig garantier för att du inte kommer att "brinna ut".

Välj ett fält där samhällets pengar kommer att koncentreras de närmaste 10-15 åren. Det är inte svårt att förutsäga en sådan framgång. Det är svårare att tro på honom. Hur var det med mobiltelefoner? Först avvisades idén, de var rädda för att öron skulle växa som Cheburashka. Och nu är mobiltelefonen en sak av "första nödvändighet".

Välbefinnande till dig och fler nya idéer.