Tyra Banks bröt upp med sin sons far

Tyra Banks och ämnet för hennes kärlek, fotografen Eric Asla, bestämde sig för att dela efter fem år av romanen. Födelsen av Yorks son födde inte sitt förhållande från kollapset.

Detta är slutet!

Hjärtat av den icke-utbytbara ledande reality-showen "Top Model in American" av 43-åriga Tyra Banks är igen gratis. Om detta, med hänvisning till tillförlitliga källor, rapporterar västra tabloids. Supermodel och modefotograf Eric Asla, utan ömsesidiga brott och anklagelser, bestämde sig för att dela vägar.

Tyra Banks förra veckan

Taires älskade har redan samlat sina personliga ägodelar och lämnat familjen boet i Los Angeles, och paret säljer också fastigheter i New York, köpta tillsammans.

Eric och Tyra gick med på att samla en son som kommer att vara två år i januari tillsammans och försöka se till att deras gap inte påverkar barnets intressen, som borde ha en kärleksfull far och mor. Dessutom kommer de att fortsätta sitt gemensamma arbete under den nya säsongen "Top Model in American", där Asla fungerar som fotograf av unga talanger som drömmer att erövra modevärlden.

Ingen rök utan eld

De första rykten om problem i civilrättsliga förhållanden uppstod under sommaren, men sedan försökte Tyra och Erik sitt bästa för att återanpassa sitt förhållande för sonens skull, som de födde en surrogatmamma.

Tyra Banks med en nyfödd son
Läs också

Tidigare pratade han om sitt förhållande till en älskad man, den högsta modellen sa att de perfekt kompletterar varandra, i balans. Vad bröt balansen mellan dem? Snart kommer detta att berättas av allvetna insidenter.

Tyra Banks och Eric Asla 2014